Pretpark vakantie met de auto 2024

Fairground 1149626 1920

Attractiepark autovakanties! Een spannende pretpark autovakantie met het hele gezin in Europa. Beleef de spannendste achtbanen, wildwaterbanen en vele andere attracties tijdens een autovakantie. Bezoek de mooiste pretparken van Europa met overnachting; Een attractiepark vakantie met eigen vervoer.

Autovakantie aanbiedingen pretpark vakantie

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Aanbevolen reisaanbieders

Mooie pretpark vakanties in Europa

Europa kent vele prachtige attractieparken. Disneyland in Parijs, PortaVentura in Salou of Gardaland bij het Gardameer zijn bekende en populaire pretparken bij de Nederlandse vakantiegangers. Niet alleen in de vele zonbestemmingen zijn er vele mooie pretparken te vinden. Ook in Nederland, België, Duitsland en andere Noord-Europese landen zijn er leuke en spannende attractieparken. Ideaal voor een dagje weg, weekendje weg, of een mini autovakantie. Europapark en Phantasialand in Duitsland en Legoland in Denemarken zijn slechts enkele voorbeelden.

Pretparken Nederland met de auto

Voor een dagje weg in eigen land zijn er diverse pretparken te bezoeken met de auto. Met attractieparken als Slagharen, Hellendoorn, Walibi en natuurlijk de Efteling heeft Nederland mooie pretparken voor jong en oud. Bij de pretparken vind je ook vakantieparken en hotels, waar je voordelig en comfortabel kunt genieten van je weekendje weg of je pretpark vakantie. Ook in onze buurlanden vind je diverse leuke themaparken en attractieparken voor een weekendje weg of een pretpark vakantie met de auto.​

Pretparken Duitsland met de auto

Net over de grens in Duitsland ligt het Wunderland Kalkar. Een ideaal themapark voor een korte autovakantie. Een stukje verder in Duitsland liggen de parken Phantasialand, net onder Keulen, en het Europapark, in het Zwarte Woud, op zo'n 7 uren rijden vanaf Utrecht. Deze attractieparken beschikken allen over één of meerdere eigen hotels en eventueel zijn er partner hotels in de directe omgeving van de parken.​

Pretparken Frankrijk met de auto

In Frankrijk ligt het bekendste en populairste themapark van Europa, Disneyland® Parijs. Met niet één maar twee grote themaparken en natuurlijk de unieke Disney sfeer is het niet verwonderlijk dat Disneyland® Parijs één van Europa's meest populaire attractieparken is. Voor een mini autovakantie verblijf je hier in het Disney hotel of één van de partner hotels in de directe omgeving van het park. Uiteraard kennen alle accommodaties een snelle eigen vervoerservice (transfer) naar het themapark.

Aquaparken aan de Middellandse Zeekust

Tijdens een zonvakantie is het natuurlijk lekker om verkoeling te zoeken in het zwembad. Een verblijf in een waterpark is dan ideaal. De waterparken van Splashworld zijn ware glijbanen paradijzen. Hier is het all inclusive genieten van alle luxe in de resorts en de zwembaden en glijbanen. Vaak zijn deze waterparken in het all inclusive resort aanwezig of is het resort vlakbij en is de toegang bij het verblijf in het resort inbegrepen.

De Splashworld resorts vind je in Spanje, Griekenland, Turkije en Marokko. Het is dus heerlijk spetteren en roetsjen in de mooiste waterparken in de populaire autovakantie zonbestemmingen.