✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Family 1848957 1920
© Anastasia Gepp

Familievakanties naar de mooiste bestemmingen met eigen vervoer. Geen stress met koffers, wachtrijen en vliegangst. In Europa kun je heerlijk met de hele familie op autovakantie. Verblijf in een kindvriendelijke accommodatie met kinderanimatie en vermaak voor alle leeftijden. Of je nu een hotel, all inclusive resort, vakantiepark bungalow of camping kiest. Er is voldoende keuze voor de vakantiewens van jong en oud.

Goedkope familievakantie

Kindvriendelijke autovakantie

Heerlijk met de hele familie op vakantie met de auto in Europa. Voor zowel de ouders als de kinderen moet er natuurlijk genoeg vermaak zijn, dan is de vakantie voor iedereen even leuk. Bij kinderen kan dat sterk leeftijd afhankelijk zijn. Veel vakantieresorts, campings en vakantieparken spelen hier goed op in en hebben vermaak en animatie voor kinderen van alle leeftijden, dus ook voor papa en mama.

Kindvriendelijke arrangementen

Om je familievakantie zo goed mogelijk te laten verlopen hebben de verschillende reisaanbieders allemaal mooie arrangementen samengesteld, waar je gemakkelijk gebruik van kunt maken. Zo heeft Sunweb Xperience, Corendon 4kids, Lavida Kids&Fun en heeft TUI onder andere Family Life en Splashworld en Kids Club by Family life. Daarnaast heeft TUI ook nog volop andere kindvriendelijke resorts en accommodaties. Ook Corendon biedt tal van vakanties naar resorts en hotels met kinderfaciliteiten. Corendon biedt zelfs reizen naar resorts waar een oppasservice mogelijk is.

Familievakantie in Europa met de auto

Wie graag met de auto op vakantie gaat en in een vakantiepark of op een camping verblijft, kan kiezen voor een Center Parcs of Roompot vakantiepark. Niet alleen in Nederland en Duitsland, maar ook in Spanje, Frankrijk en Italië heeft Roompot prachtige vakantieparken en campings. Hier zijn ook volop kindvriendelijke faciliteiten aanwezig en tal van mogelijkheden voor vermaak voor jong en oud. Voor een autovakantie op de camping op de Waddeneilanden tot in Zuid-Frankrijk zit je goed bij VacanceSelect. Hier vind je de goedkoopste aanbiedingen van dit moment bij kwaliteits campings en -vakantieparken door geheel Europa. Zo is jouw familie-autovakantie goed geregeld en niet duur!

Beste familievakanties met de auto