Bijzondere huwelijksreis met de auto 2024

Emotions 4403201 1920

Romantische huwelijksreis met de auto naar de mooiste bestemmingen van Europa! Een romantische vakantie is heerlijk ontspannen op een prachtige vakantiebestemming en genieten van de tijd met elkaar. Geen afleiding van allemaal toeristen om je heen, maar een avontuur en ‘Quality time’ samen. Droom samen lekker weg met een autovakantie huwelijksreis...

Goedkope huwelijksreis

Romantische huwelijksreis alleen voor jullie samen

Wie zegt dat een huwelijksreis een vliegvakantie moet zijn naar tropische oorden? Opeengepakt samen met honderden andere vakantiegangers en families met drukke kinderen. Oncomfortabel wachten op vliegtuig, koffers en de transferbus naar je resort; Waar je diezelfde horde mensen uit het vliegtuig weer treft. Dat klinkt niet echt romantisch en als een persoonlijke vakantie voor jullie beiden toch?

Oriënteer je eens in een huwelijksreis autovakantie in Europa. Echte romantiek is alles alleen samen beleven. Het autorijden delen en picknicken onderweg op een grasveldje in de natuur van de Duitse of Franse berglandschappen. Er is veel romantiek mogelijk tijdens een autovakantie in Europa. Zo kun je een stedentrip maken naar Parijs, Wenen, Venetië, Rome en Praag. Of een rondreis langs al deze romantische steden. Een korte strandvaknatie tussendoor in een kleins halig resort behoort ook tot de mogelijkheden. En wat dacht je van een knus maar luxe chalet in de bergen van Zwitserland of Oostenrijk.

Vergeet vliegvakanties en overvolle all inclusive resorts. Geniet een echte romantische huwelijksreis met de liefde van jouw leven en plan samen een mooie autovakantie huwelijksreis door Europa!

Huwelijksreizen Europa

In Europa zijn vele prachtig mooie bestemmingen voor een romantische vakantie te vinden. De Portugese Algarve kent prachtige gebieden met mooie natuur en rustige dorpjes. Ook in Griekenland en Italië zijn mooie rustige bestemmingen te vinden, waar jullie geen last hebben van grote hordes toeristen. Andere populaire bestemmingen zijn Spanje, Turkije en Kroatië.