Kerstvakantie 2024 met auto

Enlighted 65961 1920

Autovakantie kerst en oud en nieuw. Tijdens de kerstvakantie kun je romantisch op autovakantie naar vele bestemmingen in Europa. Bijvoorbeeld een gezellig weekendje weg. Of bezoek de gezellige kerstmarkten van Duitsland. En denk bijvoorbeeld ook eens aan een vakantiehuisje in een vakantiepark met zwemparadijs. Net over de grens in Duitsland zijn mooie vakantieparken met subtropisch zwembad te vinden.

Welke datum is de kerstvakantie ?

De data voor de kerstvakantie in Nederland staan vast. De scholen mogen hier niet van afwijken.

Noord-Nederland 21 december 2024 t/m 5 januari 2025
Midden-Nederland 21 december 2024 t/m 5 januari 2025
Zuid-Nederland21 december 2024 t/m 5 januari 2025

Autovakantie aanbiedingen kerstvakantie

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Beste reisorganisaties kerstvakantie

Kerstvakantie Disneyland® Parijs

Disneyland resort Parijs biedt vele verschillende mogelijkheden om te overnachten in of bij het park. Zo zijn er maarliefst 7 hotels in het Disney Village waar u kunt verblijven en zijn er 9 partnerhotels net buiten het Disney Village. Maak gebruik van de vele verschillende aanbiedingen en geniet van een mini vakantie Disneyland Parijs en verblijf in één van de prachtige Disney hotels of Disney partner hotels.

Vakantiepark met subtropisch zwembad

Tijdens de kerstvakantie is een familievakantie met kinderen heerlijk genieten op een vakantiepark. Alle faciliteiten zijn aanwezig. En er is veel vermaak en vaak ook animatie voor de kids. Plezier en ontspanning voor jong en oud dus. Op een vakantiepark kun je diverse typen accommodaties boeken. Van eenvoudig en knus tot super deluxe.

Diverse vakantieparken hebben een subtropisch zwemparadijs. Heerlijke warme temperaturen, tropische sferen en aangenaam warm water. Ook hebben veel zwemparadijzen diverse spannende glijbanen, een golfslagbad, een wildwaterbaan en stroomversnellingen. Heel veel spetterplezier voor kids van alle leeftijden.

TOT 40% KORTING CENTERPARCS HUISJES

Kerstvakantie op het strand nabij Berlijn

Het grootste overdekte zwemparadijs van de Wereld vind je nabij Berlijn. In het enorme subtropisch zwemparadijs Tropical Islands Resort, vind je alles wat je op een tropisch eiland ook kan verwachten. Het resort heeft 4 glijbanen, waaronder een 27 meter hoge glijbaan en een turbo glijbaan, waar je snelheden haalt tot 70 km per uur. Maar ook: Twee luchtballonnen voor een heuse ballonvaart, een fitness centrum, midgetgolfbaan, Balinese baai, gigantische spa, een tropisch dorp en zelfs een heus tropisch regenwoud.

Het resort is voorzien van diverse accommodaties. Zo is er een vakantiepark met huisjes, een luxe hotel en zijn er speciale chalets te boeken in het subtropisch complex, midden tussen de tropische planten of op het strand.

ONTDEK TROPICAL ISLANDS RESORT