Goedkope autovakanties augustus 2024

The alps 3497198 1920

Goedkope (last minute) autovakantie boeken augustus? Europa leeft en bruist in augustus, het is de meest populaire maand voor een autovakantie naar de camping in Zuid-Frankrijk of Het Gardameer. Of voor een auto- of camper rondreis Duitsland, Engeland, Schotland en Scandinavië. Vind hier de mooiste bestemmingen voor een vakantie met de auto in Europa.

Goedkope autovakantie aanbiedingen augustus

TEMU banner
Bauer

Bauer

Oostenrijk » Salzburgerland » Saalbach
8.5 / 10
Meer Info
Sauna WiFi Huisdieren OK Skipas
Zaterdag 24 augustus 2024
4 Dagen
Halfpension
Eigen vervoer
• Prijs per persoon.
• Excl. € 40,- boekingskosten.
• Excl. eventuele lokale toeristenbelasting.
€ 194,- € 340,- - 43%
Reiter

Reiter

Oostenrijk » Salzburger Sportwelt Amadé » Flachau
8.6 / 10
Meer Info
Skipas
Zaterdag 31 augustus 2024
4 Dagen
Logies
Eigen vervoer
• Prijs per persoon.
• Excl. € 40,- boekingskosten.
• Excl. eventuele lokale toeristenbelasting.
€ 88,- € 144,- - 39%
Salzburgerland € 194,- p.p. 4 Dagen Halfpension, Bauer TUI
Salzburger Sportwelt Amadé € 88,- p.p. 4 Dagen Logies, Reiter TUI

Beste reisaanbieders autovakantie augustus

Beste autovakantie bestemmingen Europa in augustus

Het is volop hoogseizoen en heel veel reizigers in Europa gaan op vakantie met de auto in augustus. We hebben de beste Europese steden om te bezoeken in augustus samengesteld. De mooiste Europese steden om in augustus te bezoeken zijn misschien wat druk tijdens de zomermaand augustus, maar laat dat je er niet van weerhouden om erop uit te trekken met de auto. Zorg ervoor dat je ruim van tevoren je hotelkamer reserveert. En vergeet je zonnebril en zonnebrandcrème vooral ook niet!

Waarheen met de auto in augustus?

Onze favoriete bestemmingen voor een autovakantie in augustus:

  • Sofia - Bulgarije
  • Berlijn - Duitsland
  • Edinburgh - Schotland
  • Zuid-Frankrijk
  • Gardameer - Italië
  • Split - Kroatië
  • Triëst - Slovenië
  • Klaipeda - Litouwen
  • Stockholm - Zweden
  • Oslo - Noorwegen

Sofia, Bulgarije

Een van de oudste steden van Europa. Sofia is in augustus zeker de moeite waard om te bezoeken ondanks de drukte. Eigenlijk maakt het de stad juist meer de moeite waard. Brede geplaveide boulevards, charmante boetieks en een werkelijk opwindend nachtleven zijn de highlights van Sofia. Een stad met 1,3 miljoen inwoners. Trolleys, trams en bussen doorkruisen deze dynamische stad. Maar met de auto kun je Sofia ook prima verkennen. Voor een beetje ontspanning kan je met de auto een dagtocht maken naar de Vitosha-berg. Aan het einde van de dag kun je je in het theehuis nestelen voor een verfrissend drankje en eenvoudige maar heerlijke gerechten.

Berlijn, Duitsland

In tegenstelling tot de meeste andere Europese landen is Duitsland nog volop aan het werk en naar school. Dit terwijl jij de schoolvakantie geniet met je gezin tijdens een autovakantie Duitsland. Dit betekent ook dat alles is geopend en het normale leven gewoon doorgaat. Bezoek musea, winkels en restaurants. Het is een goed moment om een hotspot zoals de hoofdstad Berlijn te bezoeken. Bekijk de Weltzeituhr-klok, bekroond door een model van het zonnestelsel, en draai de tijd terug door te dineren in het historische Zur Letzten Instanz, een 16de-eeuws restaurant dat werd bezocht door Napoleon en Beethoven. Met zoveel interessante musea, zoals het Berlijnse muurmuseum, het Bodemuseum en het Pergamonmuseum, zul je nooit een saaie dag hebben!

Edinburgh, Schotland

Om aan de zomerse hitte te ontsnappen en toch op een van Europa's aantrekkelijkere bestemmingen te zijn, ga je naar de Schotse hooglandenstad Edinburgh. Augustus is een bijzonder drukke maand voor Edinburgh, aangezien de stad tot leven komt met veel verschillende festivals die gezamenlijk bekend staan als het Edinburgh Festival. Naar verluidt het grootste kunstfestival ter wereld. Dit evenement verdubbelt de bevolking van de stad gedurende deze tijd en de straten wemelen van leven en energie. Schotland is een ideale bestemming voor een autovakantie in augustus, met haar vele activiteiten en bezienswaardigheden. Het Schotse landschap is natuurlijk ook bijzonder mooi om met eigen vervoer te doorkruisen.