Autovakantie op max 1000 km | Vakantie max 10 uur rijden

Hintersee 2395963 1920

Autovakantie op maximaal 1 dag rijden? Met een gemiddelde snelheid van 100 km per uur is volgens de rijtijdenwet 10 uur rijden met 2 pauzes van 3 kwartier verantwoord. Met een dagtocht van ongeveer 10 uren rijden behaal je al snel zo'n 1000 km tot 1200 km op een dag. Goedkope autovakanties max 1000 km!

Goedkope autovakantie max 1000 km

Mooie bestemmingen voor een vakantie op max 10 uur rijden

​Met een goede dag rijden bereik je al talloze mooie vakantie bestemmingen in Denemarken, Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk, met hun prachtige steden, landerijen, bossen, rivieren. Aan de Franse, Duitse en Deense kust vind je prachtige zandstranden en zelfs aan de Zweedse kust vind je mooie stranden en charmante baaien.

Ook de Berggebieden in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk zijn zowel in de zomer als winter mooie bestemmingen voor een autovakantie. In zuid-Duitsland is het heerlijk ontspannen aan de Bodensee en in het zwarte woud. In Frankrijk vind je tal van mooie bestemmingen van de Franse Alpen tot aan de stranden van Normandië en de wijngebieden in de Bordeaux.

Helaas ligt Zweden net iets te ver voor 1 dag rijden. Met ca. 10 uren rijden ben je net in het meest zuidelijke puntje aangekomen. De stad Malmö is dan wel een mooie tussenstop voor een hotelkamer te boeken en jouw vervolg reis te plannen.

Autovakantie Europa op max 10 uur rijden

Met een autovakantie op maximaal 10 uur rijden en 1000 km vanaf Utrecht, bereik je vele Europese bestemmingen. Een groot deel van Europa ligt open voor een autovakantie op 1 dag rijden! Alle bestemmingen tot en met Denemarken in het noorden en Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk in het zuiden liggen op een reisafstand van maximaal 1 dag met de auto. Ook is het zuidelijke deel van Groot Brittannië goed bereikbaar op maximaal 1 dag rijden.