Reis bestemmingen voor de mooiste autovakanties ➤ TourDealz.nl

Autovakantie bestemmingen voor de mooiste citytrips, wintersport, vakantiepark vakanties! Zoek uit de mooiste vakantiebestemmingen en boek direct jouw ideale reis! Bij elk bestemming vind je belangrijke informatie over de bestemming en hebben wij de beste reisorganisaties en aanbiedingen verzamel

Spreektaal: Nederlands, Fries
Valuta: Euro
Maximum snelheid: bebouwde kom 50 km/h, b-wegen 80 km/h, snelweg 130 km/h
Tolwegen: enkele bruggen
Milieuzones: Amsterdam
EV laadpunten: ruim aanwezig

Goedkope vakantie met de auto in eigen land 2021. Autovakanties Nederland en camperreizen Nederland met de mooiste aanbiedingen vind je hier! ✓stedentrip Nederland ✓last minute hotel aanbiedingen Nederland ✓vakantie waddeneilanden ✓culturele tour Nederland ✓camping vakanties ✓veilige vakantie conform Covid protocol.

Nederland kent mooie bestemmingen voor een autovakantie binnen 2 uur rijden. Perfect voor een gezellig weekendje weg of een dagje uit in eigen land. Bijvoorbeeld een strandvakantie, vakantiepark met subtropisch zwembad, stedentrip of een autovakantie waddeneilanden.

Lees meer...

Spreektaal: Duits, Engels
Valuta: Euro
Maximum snelheid: bebouwde kom 50 km/h, autoweg 100 km/h, snelweg 130 km/h aanbevolen (niet verplicht)
Tolwegen: ja
Milieuzones: Keulen, Düsseldorf, Bremen, Berlijn, München
EV laadpunten: beperkt aanwezig
Verplicht in de auto: winterbanden, sneeuwkettingen, gevarendriehoek, veiligheidshesje, verbanddoos
Reisdocumenten: milieusticker

Goedkope vakantie met de auto naar Duitsland 2021. Autovakanties Duitsland en camperreizen Duitsland met de mooiste aanbiedingen vind je hier! ✓stedentrip Duitsland ✓last minute hotel aanbiedingen Duitsland ✓vakantie Ruhrgebied of Sauerland ✓weekendje kerstmarkt Duitsland ✓camping vakanties ✓veilige vakantie conform Covid protocol.

Duitsland kent prachtige pittoreske steden als Keulen, Düsseldorf, Bremen, Berlijn of Hamburg. Bij onze oosterburen kun je heerlijk shoppen en van het bruisende nachtleven genieten. Of geniet een natuurvakantie in het Eifelgebergte met haar mooie landschappen met wijngebieden en charmante historische steden en pittoreske dorpen. In het Hochsauerland en de Duitse Alpen is ook een wintersport dicht bij huis mogelijk.

Lees meer...

Spreektaal: Frans
Valuta: Euro
Maximum snelheid: snelweg 130 km/h
Tolwegen: ja
Milieuzones: Parijs, Marseille, Bordeaux, Straatsburg
EV laadpunten: beperkt aanwezig
Verplicht in de auto: dagrijverlichting, winterbanden, sneeuwkettingen, gevarendriehoek, veiligheidshesje
Reisdocumenten: milieusticker

Goedkope vakantie met de auto naar Frankrijk 2021. Autovakanties Frankrijk en camperreizen Frankrijk met de mooiste aanbiedingen vind je hier! ✓stedentrip Frankrijk ✓last minute hotel aanbiedingen Frankrijk ✓vakantie Normandië of de Bourgogne ✓wintersport Franse Alpen ✓camping vakanties ✓veilige vakantie conform Covid protocol.

Frankrijk is een all-round vakantieland. Strandvakanties, wintersport, stedentrips en heerlijke vakanties in de natuur, in Frankrijk is van alles mogelijk. De meest populaire gebieden voor een vakantie naar Frankrijk zijn de Côte d'Azur, het Loire gebied, de Provence, Bretagne, Normandië, de Alpen, de Vogezen en de nabij gelegen Elzas.

Lees meer...

Spreektaal: Deens, Engels
Valuta: Deense Kroon
Maximum snelheid: bebouwde kom 50 km/h, snelweg 130 km/h, b-wegen 90 km/h
Tolwegen: enkele bruggen
Milieuzones: Kopenhagen, Frederiksberg, Aalborg, Odense, Aarhus
EV laadpunten: beperkt aanwezig
Verplicht in de auto: dagrijverlichting, gevarendriehoek

Goedkope vakantie met de auto naar Denemarken 2021. Autovakanties Denemarken en camperreizen Denemarken met de mooiste aanbiedingen vind je hier! ✓stedentrip Denemarken ✓last minute hotel aanbiedingen Denemarken ✓vakantie Seeland of Jutland ✓attractiepark Legoland ✓camping vakanties ✓veilige vakantie conform Covid protocol.

Het mooie Denemarken biedt voor ieder wat wils. Wie van cultuur en natuur houdt, heeft aan Denemarken een uitstekend vakantieland. Met een ietwat vergelijkbaar klimaat aan dat van Nederland, kun je hier ook prima terecht voor een strandvakantie. Op mooie zomerse dagen lopen de temperaturen hier op, tot boven de 30 graden en is het heerlijk vertoeven op de Deense stranden.

Lees meer...

Spreektaal: Duits
Valuta: Euro
Maximum snelheid: bebouwde kom 50 km/h, autoweg 100 km/h, snelweg 130 km/h
Tolwegen: ja
EV laadpunten: ja
Verplicht in de auto: winterbanden, sneeuwkettingen, gevarendriehoek, veiligheidshesje, verbanddoos, reservebril
Reisdocumenten: tolvignet

Goedkope vakantie met de auto naar Oostenrijk 2021. Autovakanties Oostenrijk en camperreizen Oostenrijk met de mooiste aanbiedingen vind je hier! ✓stedentrip Oostenrijk ✓last minute hotel aanbiedingen Oostenrijk ✓vakantie Tirol of Wenen ✓wintersport Oostenrijk ✓camping vakanties ✓veilige vakantie conform Covid protocol.

Bezoek mooie historische steden als Salzburg en hoofdstad Wenen. Bewonder de bezienswaardigheden, geniet van lokale specialiteiten en ontdek de cultuur van het land. Met de mooie steden, charmante dorpjes, beeldschone natuur en natuurlijk de vele bruisende skigebieden, is Oostenrijk gedurende het gehele jaar een uitstekende bestemming voor een heerlijke autovakantie.

Lees meer...

Spreektaal: Kroatisch, Engels
Valuta: Kroatische Kuna
Maximum snelheid: bebouwde kom 50 km/h, snelweg 130 km/h, b-wegen 90 km/h
Tolwegen: ja
EV laadpunten: beperkt aanwezig
Verplicht in de auto: dagrijverlichting, gevarendriehoek, veiligheidshesje, verbanddoos, reservelampjes

Goedkope vakantie met de auto naar Kroatië 2021. Autovakanties kroatie en camperreizen kroatie met de mooiste aanbiedingen vind je hier! ✓stedentrip Kroatië ✓last minute hotel aanbiedingen Kroatië ✓vakantie Istrië of Split ✓strandvakantie Kroatië ✓camping vakanties ✓veilige vakantie conform Covid protocol.

Rondom het schiereiland Istrië vind je tal van leuke badplaatsen, zoals Umag, Porec, Rovinj, Rabac en Pula. Het schiereiland is het meest noordelijk gelegen en het snelst te bereiken met de auto. De stad Pula ligt een kleine 1400 kilometer bij Utrecht vandaan.

Lees meer...

Spreektaal: Nederlands, Frans, Engels
Valuta: Euro
Maximum snelheid: bebouwde kom 50 km/h, b-wegen 70 km/h, snelweg 120 km/h
Tolwegen: enkele tunnels
Milieuzones: Antwerpen, Gent, Brussel
EV laadpunten: ruim aanwezig
Verplicht in de auto: gevarendriehoek, veiligheidshesje, brandblusser, verbanddoos

Goedkope vakantie met de auto naar België 2021. Autovakanties België en camperreizen België met de mooiste aanbiedingen vind je hier! ✓stedentrip België ✓last minute hotel aanbiedingen België ✓vakantie Ardennen ✓culturele tour België ✓camping vakanties ✓veilige vakantie conform Covid protocol.

België heeft mooie autovakantie bestemmingen op slecht 2 a 3 uren rijden. Ideaal voor een gezellig weekendje weg of een dagje uit bij onze vrolijke buren. Voor bijv. een natuurvakantie, vakantiepark in de Ardennen, stedentrip of autovakantie Vlaanderen.

Lees meer...

Spreektaal: Noors, Engels
Valuta: Noorse Kroon
Maximum snelheid: b-wegen 80 km/h
Tolwegen: ja
Milieuzones: Oslo
EV laadpunten: ja
Verplicht in de auto: dagrijverlichting, sneeuwkettingen, gevarendriehoek, veiligheidshesje

Goedkope vakantie met de auto naar Noorwegen 2021. Autovakanties Noorwegen en camperreizen Noorwegen met de mooiste aanbiedingen vind je hier! ✓stedentrip Noorwegen ✓last minute hotel aanbiedingen Noorwegen ✓vakantie Noorse Fjorden ✓rondreis Noorwegen ✓camping vakanties ✓veilige vakantie conform Covid protocol.

In het zuidelijke deel van het land vind je tal van mooie bestemmingen, waaronder de steden Bergen, Alesund, Stavanger, Hamar en natuurlijk Oslo, ieder met zijn eigen charmes. Bergen is bekend van de kleurrijke huizen in de wijk Bryggen, Alesund is bekend van de Atlantic Ocean Road en vlak bij Stavanger staat Preikestolen boven het Lysefjord. Hoofdstad Oslo is onder meer bekend van het Akershus.

Lees meer...

Spreektaal: Tsjechisch
Valuta: Tsjechische kroon
Maximum snelheid: snelweg 130 km/h
Tolwegen: ja
EV laadpunten: beperkt aanwezig
Verplicht in de auto: dagrijverlichting, winterbanden, sneeuwkettingen, gevarendriehoek, verbanddoos
Reisdocumenten: tolvignet

Goedkope vakantie met de auto naar Tsjechië 2021. Autovakanties Tsjechië en camperreizen Tsjechië met de mooiste aanbiedingen vind je hier! ✓stedentrip Tsjechië ✓last minute hotel aanbiedingen Tsjechië ✓vakantie Praag ✓wintersport Tsjechië ✓camping vakanties ✓veilige vakantie conform Covid protocol.

​Of je nu van cultuur, natuur of wintersport houdt, Tsjechië biedt alles voor een heerlijke en relatief voordelige autovakantie in zowel de zomer als winter. Wandel door de bergen, geniet van mooie vergezichten en ontspan, tijdens een heerlijke vakantie in Tsjechië. Verblijf hier op een camping, in een vakantiepark of boek een vakantiehuis.

Lees meer...

Spreektaal: Catalaans, Spaans
Valuta: Euro
Maximum snelheid: bebouwde kom 40 km/h, b-wegen 90 km/h
Tolwegen: enkele tunnels
EV laadpunten: ja
Verplicht in de auto: winterbanden, sneeuwkettingen, gevarendriehoek, veiligheidshesje, reservelampjes

Goedkope vakantie met de auto naar Andorra 2021. Autovakanties Andorra en camperreizen Andorra met de mooiste aanbiedingen vind je hier! ✓rondreis Andorra ✓last minute hotel aanbiedingen Andorra ✓wintersport Andorra ✓camping vakanties ✓veilige vakantie conform Covid protocol.

Andorra is één grote speeltuin voor de hele familie tijdens een autovakantie. Of je nu voor de skivakantie komt of in het zomerseizoen Andorra bezoekt met de auto. Er is een breed scala aan leuke activiteiten, van wandelen tot off-road fietsen en vervolgens tokkelen, raften (net over de grens in Spanje) en rotsklimmen. Ook kun je belastingvrij shoppen in Andorra. En vergeet niet een bezoek te brengen aan het beroemde kuuroord de Caldea.

Lees meer...

Spreektaal: Portugees
Valuta: Euro
Maximum snelheid: bebouwde kom 50 km/h, snelweg 120 km/h, b-wegen 90 km/h
Tolwegen: ja
Milieuzones: Lissabon
EV laadpunten: beperkt aanwezig
Verplicht in de auto: gevarendriehoek, veiligheidshesje

Goedkope vakantie met de auto naar Portugal 2021. Autovakanties Portugal en camperreizen Portugal met de mooiste aanbiedingen vind je hier! ✓stedentrip Portugal ✓last minute hotel aanbiedingen Portugal ✓strandvakantie Algarve ✓rondreis Portugal ✓camping vakanties ✓veilige vakantie conform Covid protocol.

Aan de kust liggen populaire badplaatsen als Albufeira, Faro, Portimao en Lagos. Er zijn ook talloze kleinere plaatsen, die net iets minder druk zijn, zoals Olhos d'Agua of Monte Gordo. Je vindt hier tal van goede accommodaties met alle voorzieningen voor een fijne vakantie.

Lees meer...

Spreektaal: Sloveens, Engels
Valuta: Euro
Maximum snelheid: bebouwde kom 50 km/h, snelweg 130 km/h, b-wegen 90 km/h
Tolwegen: ja
EV laadpunten: beperkt aanwezig
Verplicht in de auto: dagrijverlichting, winterbanden, sneeuwkettingen, gevarendriehoek, veiligheidshesje, verbanddoos, reservelampjes
Reisdocumenten: tolvignet

Goedkope vakantie met de auto naar Slovenië 2021. Autovakanties Slovenië en camperreizen Slovenië met de mooiste aanbiedingen vind je hier! ✓stedentrip Slovenië ✓last minute hotel aanbiedingen Slovenië ✓vakantie Triest ✓rondreis Slovenië ✓camping vakanties ✓veilige vakantie conform Covid protocol.

Slovenië biedt met haar natuur, steden en badplaatsen volop gelegenheid voor een mooie autovakantie. Met name de liefhebbers van een actieve vakantie in de natuur zullen in Slovenië een top vakantiebestemming vinden.

Lees meer...

Spreektaal: Lets, Engels
Valuta: Euro
Maximum snelheid: bebouwde kom 50 km/h, b-wegen 90 km/h, snelweg 110 km/h
Tolwegen: nee
EV laadpunten: beperkt aanwezig
Verplicht in de auto: dagrijverlichting, winterbanden, gevarendriehoek, veiligheidshesje, brandblusser, verbanddoos

Goedkope vakantie met de auto naar Letland 2021. Autovakanties Letland en camperreizen Letland met de mooiste aanbiedingen vind je hier! ✓rondreis Letland, Litouwen en Estland ✓stedentrip Letland ✓last minute hotel aanbiedingen Letland ✓camping vakanties ✓veilige vakantie conform Covid protocol.

Een autovakantie Letland ligt niet om de hoek. Het is een lange reis. Maar, dit met bossen bedekte land is zeker de moeite waard voor een bezoek met de auto. Een drielanden rondreis met de auto door Letland, Litouwen en Estland is jouw kans om het meeste uit de Baltische staten te halen. Routes zijn overwegend vlak en vormen een uitstekend middel om de ongerepte kustlijn te verkennen tijdens een autovakantie. Eerst de auto nog wel even volladen met verse voorraden van de centrale markt in de UNESCO-werelderfgoedstad Riga.

Lees meer...

Spreektaal: Fins, Engels
Valuta: Euro
Maximum snelheid: bebouwde kom 50 km/h, autoweg 100 km/h, snelweg 120 km/h
Tolwegen: nee
Milieuzones: Helsinki
EV laadpunten: beperkt aanwezig
Verplicht in de auto: dagrijverlichting, gevarendriehoek, veiligheidshesje

Goedkope vakantie met de auto naar Finland 2021. Autovakanties Finland en camperreizen Finland met de mooiste aanbiedingen vind je hier! ✓stedentrip Finland ✓last minute hotel aanbiedingen Finland ✓noorderlicht vakantie ✓wintervakantie Finland ✓camping vakanties ✓veilige vakantie conform Covid protocol.

Finland is een ideale bestemming voor een wintervakantie. Met uitgestrekte landschappen en winteractiviteiten, zoals winterwandelen of een tocht door de sneeuw met Huskies. Natuurlijk is Finland meest populair voor haar noorderlicht vakanties. Maar Helsinki is ook prima te bezoeken met een autovakantie Finland.

Lees meer...

Spreektaal: Duits, Frans, Italiaans
Valuta: Zwitserse Frank
Maximum snelheid: bebouwde kom 50 km/h, b-wegen 80 km/h, snelweg 120 km/h
Tolwegen: ja
Milieuzones: Genève, Lausanne
EV laadpunten: ja
Verplicht in de auto: sneeuwkettingen, gevarendriehoek
Reisdocumenten: tolvignet

Goedkope vakantie met de auto naar Zwitserland 2021. Autovakanties Zwitserland en camperreizen Zwitserland met de mooiste aanbiedingen vind je hier! ✓stedentrip Zwitserland ✓last minute hotel aanbiedingen Zwitserland ✓vakantie Lausanne of de Matterhorn ✓wintersport Zwitserland ✓camping vakanties ✓veilige vakantie conform Covid protocol.

Met natuur, cultuur en volop gelegenheid voor allerlei leuke activiteiten is Zwitserland een uitstekende bestemming voor een autovakantie. Ook de steden Bern en Zurich hebben zo hun eigen aantrekkingskracht en charmes voor een leuke stedentrip Zwitserland.

Lees meer...

Spreektaal: Turks
Valuta: Turkse lira
Maximum snelheid: bebouwde kom 50 km/h, snelweg 120 km/h, b-wegen 90 km/h
Tolwegen: ja
EV laadpunten: ja
Verplicht in de auto: gevarendriehoek, brandblusser, verbanddoos
Reisdocumenten: paspoort, tolvignet
Reisadvies: Wees alert! (toon reisadvies)

Goedkope vakantie met de auto naar Turkije 2021. Autovakanties Turkije en camperreizen Turkije met de mooiste aanbiedingen vind je hier! ✓stedentrip Turkije ✓last minute hotel aanbiedingen Turkije ✓strandvakantie Bodrum of Alanya ✓rondreis Turkije ✓camping vakanties ✓veilige vakantie conform Covid protocol.

Bezoek familie of vrienden in Turkije of maak een rondreis met een huurauto door het bijzondere landschap. Een autovakantie naar Turkije is een flinke rit en doorkruist diverse Europese landen, als: Duitsland, Oostenrijk, Hongarije en Bulgarije. De afstand van Utrecht tot Istanbul is ruim 2.600 km. Dat zou dus non-stop een reistijd van ruim 26 uur zijn.

Lees meer...

Spreektaal: Zweeds, Engels
Valuta: Zweedse Kroon
Maximum snelheid: snelweg 110 km/h
Tolwegen: nee
Milieuzones: Stockholm, Göteborg
EV laadpunten: ja
Verplicht in de auto: dagrijverlichting, gevarendriehoek

Goedkope vakantie met de auto naar Zweden 2021. Autovakanties Zweden en camperreizen Zweden met de mooiste aanbiedingen vind je hier! ✓stedentrip Zweden ✓last minute hotel aanbiedingen Zweden ✓vakantie Lapland ✓rondreis Zweden ✓camping vakanties ✓veilige vakantie conform Covid protocol.

Trek je meer het binnenland in, dan is het ook hier heerlijk om de natuur in te trekken en te genieten van de rust en natuur van dit mooie land. Ben je bereid wat verder te reizen, dan kun je ook in centraal Zweden een autovakantie boeken. Voor een betoverende wintervakantie in de poolcirkel, kun je zelfs een vakantie in Zweeds Lapland doorbrengen.

Lees meer...

Spreektaal: Italiaans, Engels
Valuta: Euro
Maximum snelheid: snelweg 130 km/h, b-wegen 90 km/h
Tolwegen: ja
Milieuzones: Milaan, Rome, Venetië, Pisa, Florence
EV laadpunten: beperkt aanwezig
Verplicht in de auto: dagrijverlichting, winterbanden, sneeuwkettingen, gevarendriehoek, veiligheidshesje, langelading bord

Goedkope vakantie met de auto naar Italië 2021. Autovakanties Italië en camperreizen Italië met de mooiste aanbiedingen vind je hier! ✓stedentrip Italië ✓last minute hotel aanbiedingen Italië ✓vakantie Venetië of de Toscane ✓wintersport Dolomieten ✓camping vakanties ✓veilige vakantie conform Covid protocol.

Aan de Middellandse zee heeft de Italiaanse Bloemenrivièra net als de Venetiaanse- en Adriatische Rivièra aan de Adriatische zee in het noorden van Italië tal van leuke badplaatsen. De Toscane, met prachtige landschappen en historische steden, is wellicht het meest toeristische deel van Italië, afgezien van bestemmingen als Rome en Venetië.

Lees meer...

Spreektaal: Luxemburgs, Duits, Frans
Valuta: Euro
Maximum snelheid: bebouwde kom 50 km/h, snelweg 130 km/h
Tolwegen: nee
EV laadpunten: ja
Verplicht in de auto: gevarendriehoek, veiligheidshesje

Goedkope vakantie met de auto naar Luxemburg 2021. Autovakanties Luxemburg en camperreizen Luxemburg met de mooiste aanbiedingen vind je hier! ✓stedentrip Luxemburg ✓last minute hotel aanbiedingen Luxemburg ✓vakantie Luxemburg-Stad ✓culturele reis Luxemburg ✓camping vakanties ✓veilige vakantie conform Covid protocol.

Bezoek deze leuke stadjes en bewonder de historische gebouwen of trek de natuur in. Met haar bosrijke heuvels, uitgestrekte landerijen met rustige rivieren, is Luxemburg een mooie bestemming voor een natuurvakantie of een wandelvakantie.

Lees meer...

Spreektaal: Spaans
Valuta: Euro
Maximum snelheid: snelweg 120 km/h
Tolwegen: ja
Milieuzones: Barcelona, Madrid
EV laadpunten: beperkt aanwezig
Verplicht in de auto: gevarendriehoek, veiligheidshesje

Goedkope vakantie met de auto naar Spanje 2021. Autovakanties Spanje en camperreizen Spanje met de mooiste aanbiedingen vind je hier! ✓stedentrip Spanje ✓last minute hotel aanbiedingen Spanje ✓vakantie Andalusië of Costa Brava ✓strandvakantie Spanje ✓camping vakanties ✓veilige vakantie conform Covid protocol.

Aan de Costa's vindt je tal van goede accommodaties. Naast de vele hotels en appartementen zijn er ook vakantieparken en campings te boeken, waarmee de Spaanse Costa's uitermate geschikt zijn voor een autovakantie.

Lees meer...