Meivakantie 2025 met auto

Meadow 5263664 1280

Meivakantie met de auto. Tijdens de meivakantie kun je heerlijk op autovakantie naar vele bestemmingen in Europa. Boek een strandvakantie met de auto voor een actieve en relaxte week weg met familie met kinderen. Nu is een heerlijke tijd voor een familievakantie op de camping in Zuid-Frankrijk. Er zijn vele vakantieparken verspreid door Nederland, België, Duitsland en Frankrijk voor een heerlijke natuurvakantie.

Welke datum is de meivakantie?

In de meivakantie zijn de Nederlandse scholen gesloten in de onderstaande periode. Scholen mogen de meivakantie met een week uitbreiden. Controleer dus ook de schoolgids.

Noord-Nederland26 april t/m 4 mei 2025
Midden-Nederland26 april t/m 4 mei 2025
Zuid-Nederland26 april t/m 4 mei 2025

Autovakantie aanbiedingen meivakantie

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Beste reisorganisaties meivakantie

Autovakantie richting de Middellandse zee

Is het in Nederland nog niet lekker weer om naar het strand te gaan? En wil je de meivakantie al zomers beginnen? Boek dan strandvakantie met de auto. Voor een lekkere autovakantie in mei. Voor een natuurvakantie, wandelen, rondrijden op een scooter en lekker snorkelen, zit je goed in het zuiden van Europa aan de Middellandse Zee Kustgebied. Hoe dan ook, in mei zijn er voldoende heerlijke vakantie bestemmingen voor een lekkere strandvakantie.

Vakantiepark met subtropisch zwemparadijs

Tijdens de schoolvakantie is een familievakantie met kinderen heerlijk genieten op een vakantiepark of compleet verzorgde camping. Alle faciliteiten zijn aanwezig. En er is veel vermaak en vaak ook animatie voor de kids. Plezier en ontspanning voor jong en oud dus. Op een vakantiepark kun je diverse typen accommodaties boeken. Van eenvoudig en knus tot super deluxe. Ook zijn er uiteraard diverse eetgelegenheden en een supermarkt beschikbaar voor dagelijkse boodschappen.

Een vakantiepark heeft eigenlijk altijd wel een buitenzwembad. Maar het is pas echt genieten in een vakantiepark met subtropisch zwembad. Heerlijke warme temperaturen, tropische sferen en aangenaam warm water. Ook hebben veel zwemparadijzen diverse spannende glijbanen, een golfslagbad, een wildwaterbaan en stroomversnellingen. Heel veel spetterplezier voor kids van alle leeftijden.

TOT 40% KORTING CENTERPARCS HUISJES

Overdekte strandvakantie nabij Berlijn

In het Duitse Krausnick ligt een waar tropisch paradijs. Het is het grootste overdekte subtropische zwemparadijs van Europa. In het enorme tropische zwemparadijs Tropical Islands Resort, vind je alles wat je op een tropisch eiland zou verwachten. Het resort heeft 4 glijbanen, waaronder een 27 meter hoge glijbaan en een turbo glijbaan, waar je snelheden haalt tot 70 km per uur. Maar ook: Twee luchtballonnen voor een heuse ballonvaart, een fitness centrum, midgetgolfbaan, Balinese baai, gigantische spa, een tropisch dorp en zelfs een heus tropisch regenwoud.

Het resort is voorzien van diverse accommodaties. Zo is er een camping een vakantiepark met huisjes en zijn er speciale chalets te boeken in het subtropisch complex, midden tussen de tropische planten of op het strand.

ONTDEK TROPICAL ISLANDS RESORT