Kerstmarkt Europa 2024

Illuminated 1479168 1920

Kerstmarkt met de auto naar Duitsland, België of lekker dichtbij in Nederland? Vind hier de mooiste deals voor kerstmarkten november en december 2024. ★ Kerstmarkt Berlijn ★ Kerstmarkt Düsseldorf ★ Kerstmarkt Bremen ★ Kerstmarkt Dresden ★ Kerstmarkt Brugge ★ Kerstmarkt Gent ★ Kerstmarkt Antwerpen ★ Kerstmarkt Maastricht ★ Kerstmarkt Valkenburg ★ Kerstmarkt Den Haag ★ Kerstmarkt Boedapest ★ Kerstmarkt Praag

Autovakantie aanbiedingen kerstmarkten

Mercure Hotel Düsseldorf City Nord

Mercure Hotel Düsseldorf City Nord

Duitsland » Nordrhein-Westfalen » Düsseldorf
7.6 / 10
Meer Info
WiFi
Donderdag 12 december 2024
1, 2 of 3 overnachtingen 
Logies ontbijt
• Prijs per persoon.
• Excl. € 19,95 boekingskosten.
• Excl. eventuele lokale toeristenbelasting.
vanaf €  49 ,-€ 86,- -43%
Elke dag de nieuwste (last minute) vakantiedeals van de beste reisorganisaties verzameld. Bekijk de vakantie aanbiedingen van vandaag.
Nordrhein-Westfalen, Duitsland € 49,- p.p. 1, 2 of 3 Dagen Logies ontbijt, Mercure Hotel Düsseldorf City Nord

Aanbevolen reisaanbieders

Romantiek en gezelligheid tijdens een kerstmarkt

Voor velen van ons begint de beste tijd van het jaar in november, als het weer op de kerstmarkt in Duitsland aankomt. Het is de meest gezellige tijd van het jaar, gekenmerkt door kaarslicht en de geur van koekjes, ijsbloemen op het raam, ijskoude- en romantische nachten bij het knisperende vuur en met warme chocolademelk. Peperkoek, Kerststollen, Spekulaas, kaneelsterren en glühwein horen er ook allemaal bij en is in overvloed aanwezig op de kerstmarkt.

De meeste bezoekers gaan met familie, vrienden of collega's naar de kerstmarkt. Singles kunnen hier de geliefde vinden met wie ze de vakantie willen doorbrengen. En sommigen kijken met een goed glas glühwein terug op de mooiste momenten van het jaar en verheugen zich op de welverdiende kerstvakantie. De kerstmarkt is echt een leuke manier om in de stemming te komen voor de feestdagen.

Kerstmarkt Duitsland 2024

Soms klinkt het nog zo ver weg. Maar net over de grens van Nederland vind je al de mooiste en meest gezellige dorpjes en steden met tal van kerstmarkten. De honderden kerstmarkten alleen al in de stad Berlijn zijn uiteraard de trekpleister van Duitsland. Maar voor gezelligheid, glühwein en bradworst hoef je niet heel ver te reizen. Denk bijvoorbeeld aan het mooie Bremen, het gezellige Düsseldorf of het pitoreske Aken.

Kerstmarkt Düsseldorf 2024

De mooie Duitse stad Düsseldorf is de meest populaire kerstmarkt bestemming van Duitsland. De hele stad  lijkt wel in de romantische en gezellige kerstsfeer te zijn. Je vindt dan ook in de lange hoofdstraten tot aan de kleine steegjes tientallen kerstmarkten en kerststallen met kerstversiering en uiteraard veel heerlijke versnaperingen. 

Kerstmarkt Bremen 2024

Bremen is na Düsseldorf de meest geliefde kerstmarkt locatie onder ons Nederlanders. Het is heel goed met de auto te doen in slechts enkele uren. De toegangswegen zijn rustig en Bremen kent voldoende mooie hotels. Hoewel de primaire kerstmarkt zich midden in het centrum bevind, kent ook Bremen tientallen kleine kerstmarkten verspreid door de stad.

Kerstmarkt Berlijn 2024

In Berlijn vind je tientallen als niet honderden kleine en grote kerstmarkten verspreid door de gehele stad. Er zijn er bijna teveel om op te noemen of tussen te kiezen.

Op deze pagina vind je een overzicht van de mooiste, meest romantische, populairste en bijzondere kerstmarkten in Berlijn. Deze lijst wordt aangevuld als de redactie andere interessante evenementen in Berlijn ontdekt.