Earlybird korting autovakantie Barcelona ➡️ 8 Dagen logies ontbijt H10 Casanova

Prijs (per persoon)€516,-€622,- -17%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZaterdag 8 februari 2025
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Barcelona »  Barcelona
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Super aanbieding autovakantie Spanje. 8 Dagen logies ontbijt in H10 Casanova, Barcelona. Geen € 622,- maar slechts € 516,-  (per persoon). Earlybird korting autovakantie Barcelona - Spanje met vertrek op zaterdag 8 februari 2025 ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

8.7

Autovakantie 4* Barcelona - Spanje € 516,- | Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar H10 Casanova in barcelona, spanje. Modern, centraal gelegen en een goede service? Dat zijn de 3 woorden waaraan dit viersterrenhotel H10 Casanova bekend om staat! Dj’s zorgen regelmatig voor muziek in de trendy bar van het hotel en in de zomermaanden worden er af en toe borrels en salsa-avonden georganiseerd. De accommodatie ligt op circa 10 minuten afstand van Plaza de Catalunya en de Ramblas.

autovakantie Spanje | last minute vakantie Spanje | vakantie Spanje

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 8 februari 2025. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-07-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!