Reisverzekeringen voor een autovakantie

Car 2545442 1280

Met een veilig gevoel op reis met eigen vervoer. Voor een autovakantie binnen Europa heb je zeker ook een reisverzekering nodig. Deze is snel en goedkoop online te regelen. Een veilig en zeker gevoel met een auto reisverzekering en dekking voor jouw autovakantie situatie. Bijvoorbeeld met autoruit schade dekking of wintersport dekking.

Kortlopende reisverzekering

Reisverzekering vergelijken en online afsluiten? Hier vind je een goedkope en de beste reisverzekering! Regel snel en gemakkelijk online een passende kortlopende reisverzekering, annuleringsverzekering of wintersportverzekering. Een losse reisverzekering is vaak vele malen goedkoper dan wanneer je deze bij een reisbureau of jouw eigen ziektekostenverzekeraar regelt.

Doorlopende reisverzekering

Wanneer je vaker op reis gaat heb je wellicht al een doorlopende reisverzekering geregeld. Heb je dat nog niet? Wanneer je 3 weken of meer per jaar op vakantie gaat is een doorlopende reisverzekering vaak al voordeliger. Naast een reisverzekering is het ook verstandig om een annuleringsverzekering te regelen. Ook als je last minute op vakantie gaat. Je kunt op die manier bijvoorbeeld de volledige reissom of een deel daarvan terug krijgen wanneer je tijdens de vakantie ziek wordt.

Wanneer je jaarlijks op wintersportvakantie gaat, is het verstandig om te controleren of jouw reisverzekering standaard inclusief wintersportdekking is!

Onzeker over polisvoorwaarden, verzekeringsdekking en persoonlijke verzekeringssituatie?

Laat je voorlichten door een verzekeringsadviseur! Hiervoor kun je de verschillende verzekeringsmaatschappijen terecht. Controleer in ieder geval de polisvoorwaarden en kijk of de eventuele risico's van activiteiten tijdens je vakantie worden gedekt. Ga je op wintersport of risicovolle sporten beoefenen op je vakantiebestemming, waarbij blessures jouw vakantie kunnen inkorten? Kijk dan of dit gedekt wordt door je verzekeringspolis.