Stuntprijs vakantie Sicilie ➡️ 8 Dagen logies ontbijt Agriturismo Vecchia Masseria

Prijs (per persoon)€314,-€506,- -38%
Boekingskosten€-
Vertrek opZaterdag 26 augustus 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren appartement
Bestemming Italië »  Sicilie »  Caltagirone
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Mooiste zomervakantie Italië ➡️ 8 Dagen logies ontbijt in Agriturismo Vecchia Masseria, Caltagirone € 314,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren appartement ➡️ Stuntprijs vakantie Sicilie - Italië met vertrek op zaterdag 26 augustus 2023 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

8

Agriturismo Vecchia Masseria

8 daagse autovakantie naar Agriturismo Vecchia Masseria in caltagirone, italie. Agriturismo Vecchia Masseria is een uniek en historisch complex, gelegen in het hart van Sicilie, Caltagirone. Deze kleinschalige en zeer sfeervolle accommodatie biedt kamers en appartementen met een prachtig uitzicht over de Siciliaanse heuvels. Ideaal om het echte Sicilie te leren kennen!

autovakantie Italië | last minute vakantie Italië | vakantie Italië

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 26 augustus 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-05-06. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!