OP=OP aanbieding vakantie Lazio ⏩ 4 Dagen logies Trevi

Prijs (per persoon)€167,-€232,- -28%
Boekingskosten€37,50
Vertrek opWoensdag 1 november 2023
Verblijf4 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Lazio »  Rome
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Ontspannen vakantie Italië ➡️ 4 Dagen logies in Trevi, Rome € 167,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ OP=OP aanbieding vakantie Lazio - Italië met vertrek op woensdag 1 november 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

7.8

Trevi

4-daagse naar Lazio bij Trevi. Gratis wandeling onbekend Rome, Modern en centraal gelegen hotel, Ontbijten in de ochtendzon, Muntworp afstand: Trevi-fontein, Levendige wijk vol highlights, Hotel in een historisch pand & inclusief transfers.. De naam van het hotel zegt het al middenin in Rome en dichtbij de Trevi fontein. Je begint de dag met een lekker Italiaans ontbijt, en daarna loop je direct de stad in. Langs de gezellige winkels en terrasjes. Breng ook zeker een bezoekje aan Vaticaanstad.

OP=OP aanbieding vakantie Lazio ⏩ 4 Dagen logies Trevi
OP=OP aanbieding vakantie Lazio ⏩ 4 Dagen logies Trevi
OP=OP aanbieding vakantie Lazio ⏩ 4 Dagen logies Trevi
OP=OP aanbieding vakantie Lazio ⏩ 4 Dagen logies Trevi

autovakantie Italië | last minute vakantie Italië | vakantie Italië

Vakantie highlights

  • Gratis wandeling onbekend Rome
  • Modern en centraal gelegen hotel
  • Ontbijten in de ochtendzon
  • Muntworp afstand: Trevi-fontein
  • Levendige wijk vol highlights
  • Hotel in een historisch pand & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Roomservice
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 1 november 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-05-20. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!