Veel korting autovakantie Lazio ⏩ 8 Dagen logies ontbijt Parkhotel Villa Ferrata

Prijs (per persoon)€190,-€260,- -27%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opDonderdag 31 oktober 2024
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Lazio »  Grottaferrata
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Relaxte autovakantie Italië. 8 Dagen logies ontbijt in Parkhotel Villa Ferrata, Grottaferrata € 190,-  (per persoon). Veel korting autovakantie Lazio - Italië met vertrek op donderdag 31 oktober 2024 ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

8

Parkhotel Villa Ferrata

8 daagse autovakantie naar Parkhotel Villa Ferrata in grottaferrata, italie. Op zoek naar een hotel net buiten de drukte van Rome? Dan is Park Hotel Villaferrata in Grottaferrata iets voor jou! Dit prima 3-sterrenhotel is rustig gelegen met in de directe omgeving verschillende Romeinse kastelen. Ook vind je in de prachtige tuin van het hotel een heerlijk zwembad waar je kunt ontspannen na een dag vol nieuwe indrukken.

autovakantie Italië | last minute vakantie Italië | vakantie Italië

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 31 oktober 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-12-08. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!