Voordelig op vakantie Gardameer 🚗️ 8 Dagen logies ontbijt Parc Gritti

Prijs (per persoon)€878,-€1071,- -18%
Boekingskosten€-
Vertrek opZaterdag 1 juli 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Gardameer »  Bardolino
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Op zomervakantie Italië ➡️ 8 Dagen logies ontbijt in Parc Gritti, Bardolino € 878,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Voordelig op vakantie Gardameer - Italië met vertrek op zaterdag 1 juli 2023 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

7

Parc Gritti

8 daagse autovakantie naar Parc Gritti in bardolino, italie. Op zoek naar een comfortabel verblijf aan het Gardameer? Dan is het 4-sterrenhotel Parc Gritti het verblijf voor jou. Het hotel staat recht tegenover het Gardameer, waardoor het meer gemakkelijk te bereiken is. Ook is het centrum van Bardolino te voet te bereiken, waardoor er voldoende te doen is rondom het hotel. Hierdoor hoef je je niet te vervelen, terwijl je geniet van de Italiaanse zon en verblijft dichtbij het bekendste meer van Italie verblijft.

autovakantie Italië | last minute vakantie Italië | vakantie Italië

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 1 juli 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-05-14. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!