Autovakanties Ross Holidays 2024

Ross holidays
Adres: Kasteellaan 28c
Plaats: Wijchen
Regio: Gelderland
Telefoonnummer: +31 246 42 4848
Website: www.rossholidays.nl

Rondreis autovakanties Ross Holidays. Zij is de specialist in autovakanties naar kleinschalig Griekenland. Zij biedt pakketreizen van 8, 15 en 22 dagen aan. Kleinschaligheid en een persoonlijke benadering staan bij Ross Holidays hoog in het vaandel.

Autovakantie aanbiedingen ross holidays

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Reisaanbieder Ross Holidays

In 1988 is Ross Holidays reizen naar Griekenland gaan organiseren. Kleinschalig en met een persoonlijke aanpak, dat was het motto.

Na bijna 30 jaar werken ze nog steeds volgens dit motto. Inmiddels 23 bestemmingen, veelzijdig en voor een ieder wat wils. Je kan geen keuze maken voor je vakantie naar Griekenland? Het ervaren en gedreven team staat klaar met persoonlijk advies. Zij kennen alle mooie plekjes voor een prachtige autovakantie en vertellen jou er graag meer over.

In het aanbod vind je appartementen, studio's, woningen met of zonder zwembad, wandelarrangement, trekkings, excursies, autorondreizen en stedentrips of welke combinatie hiervan dan ook.

Naast de verschillende vakantiewoningen in het aanbod, biedt RossHolidays.nl ook autohuur en excursies aan. Zelfs is er de mogelijkheid tot zeil- en actieve vakanties of om bestemmingen te combineren voor een veelzijdige autovakantie.