Super autovakantie Porto ⏩ Selina Porto

Prijs (per persoon)€38,-€75,- -49%
Vertrek opMaandag 1 augustus 2022
Verblijf3 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Portugal »  Porto »  Porto
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope zomervakantie Portugal ➡️ 3 Dagen logies in Selina Porto, Porto ➡️ € 38,- per persoon ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Super autovakantie Porto - Portugal met vertrek op maandag 1 augustus 2022 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

6

Selina Porto

3 daagse stedentrip naar Selina Porto in porto, portugal. Overweeg je een stedentrip naar Porto? Dan is het sfeervolle 4-sterren designhotel Selina Port een fantastische aanrader. Begin je dag met een uitgebreid ontbijt in het hotel of in het centrum met vele restaurantjes. Ontdek daarna al het moois dat de stad te bieden heeft zoals het Serralves museum of vaar over de Douro rivier. En geniet in de avond van een lekker glaasje port onder het genot van livemuziek of dj-sessies in de tuin. Verblijf in Selina Porto en dompel jezelf onder in de eclectische, authentieke sfeer van Porto!

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 1 augustus 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2022-01-22. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!