Korting vakantie Skigebied Hafjell 🚗️ Hunderfossen

Prijs (p/p)€427,-€601,- -29%
Vertrek opZaterdag 17 april 2021
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren bungalow
Bestemming Noorwegen »  Skigebied Hafjell »  Lillehammer
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Noorwegen ⏩ 8 Dagen in Hunderfossen, Lillehammer ⏩ Inclusief vlucht en transfer ⏩ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ⏩ € 427,- p/p ⏩ Verblijf in 3 sterren bungalow ⏩ Korting vakantie Skigebied Hafjell met vertrek op zaterdag 17 april 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

7

Hunderfossen

Gelegen in de rustige, bosrijke omgeving van Lillehammer vind je Hotel & Resort Hunderfossen. Verblijf in een van de knusse houten bungalows van dit vakantiepark. Ga voor een leuk dagje samen met de kinderen naar het naastgelegen en sprookjesachtige Hunderfossen attractiepark, het park is in authentieke Noorse traditie opgezet of ga na het nabij gelegen Lilleputhammer in Hafjell. De omgeving vraagt om ontdekt te worden, een flinke wandeling in de natuur mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je vakantie in Noorwegen.

Korting vakantie Skigebied Hafjell 🚗️ Hunderfossen
Korting vakantie Skigebied Hafjell 🚗️ Hunderfossen
Korting vakantie Skigebied Hafjell 🚗️ Hunderfossen
Korting vakantie Skigebied Hafjell 🚗️ Hunderfossen

Faciliteiten accommodatie

  • In een rustige, bosrijke omgeving
  • Verblijf in knusse chalets
  • Gelegen bij een meer
  • Nestel je in de warme sauna
  • Nabij familiepark Hunderfossen

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 17 april 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-04-12. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!