Last minute autovakantie østlandet ⏩ Radisson Blu Beitostolen

Prijs (per persoon)€903,-€1115,- -19%
Vertrek opZondag 19 juni 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Noorwegen »  østlandet »  Beitostolen
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Noorwegen ➡️ 8 Dagen in Radisson Blu Beitostolen, Beitostolen ➡️ € 903,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Last minute autovakantie østlandet - Noorwegen met vertrek op zondag 19 juni 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Radisson Blu Beitostolen

8-daagse Autovakantie naar østlandet bij Radisson Blu Beitostolen. Begin de dag met een goed ontbijt, Maak een keuze uit het wandelmenu, De Valdres op zijn best, Het Beitostølen zomerpark, Programma voor de hele familie, Koffie- en thee op je kamer. Een stevige wandeling of met de auto op pad, op zoek naar de meest bijzondere plekjes; dan zit je in Beitostolen goed. Vanaf het grote balkon achter de lobby heb je een adembenemend en rustgevend uitzicht op de omliggende natuur. Beitostolen heeft in de zomer een leuk programma voor de hele familie; karten, touwklimmen of de prachtige Noorse natuur ontdekken.

Last minute autovakantie østlandet ⏩ Radisson Blu Beitostolen
Last minute autovakantie østlandet ⏩ Radisson Blu Beitostolen
Last minute autovakantie østlandet ⏩ Radisson Blu Beitostolen
Last minute autovakantie østlandet ⏩ Radisson Blu Beitostolen

Vakantie highlights

  • Begin de dag met een goed ontbijt, Maak een keuze uit het wandelmenu, De Valdres op zijn best, Het Beitostølen zomerpark, Programma voor de hele familie, Koffie- en thee op je kamer

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitness
  • Squashbaan
  • Sauna
  • Wasmachines (zelfservice)
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 19 juni 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-04. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!