Top vakantie østlandet ⏩ Highland Lodge 8 Dagen €675,-

Prijs (per persoon)€675,-€1125,- -40%
Vertrek opVrijdag 3 maart 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel & appartement
Bestemming Noorwegen »  østlandet »  Geilo
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Korting voorjaarsvakantie Noorwegen ➡️ 8 Dagen in Highland Lodge, Geilo € 675,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel & appartement ➡️ Top vakantie østlandet - Noorwegen met vertrek op vrijdag 3 maart 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

8

Highland Lodge

8-daagse Autovakantie naar østlandet bij Highland Lodge. Een compleet gerenoveerd hotel, Met een geweldig buitenterras, Slapen in moderne kamers, Met een verwarmd binnenzwembad, Voor een gezellige après-ski, 34 km skipiste & inclusief transfers.. The Highland Lodge hotel in Geilo is een echte topper in ons aanbod. Een modern hotel met smaakvolle zitjes en een fenomenaal uitzicht. En dan hebben we het restaurant nog niet beschreven. Aan de muur hangen echte Munch's, maar die zijn niet eens de trekpleister; dat is de kok die van lokale ingrediënten een smaakvolle maaltijd maakt. Na het skiën kun je uitrusten in het binnenzwembad, genieten van een ontspannen massage of gezellig op het grote buitenterras plaats nemen. Een TOP vakantieadres voor jong en oud.

Top vakantie østlandet ⏩ Highland Lodge 8 Dagen  €675,-
Top vakantie østlandet ⏩ Highland Lodge 8 Dagen  €675,-
Top vakantie østlandet ⏩ Highland Lodge 8 Dagen  €675,-
Top vakantie østlandet ⏩ Highland Lodge 8 Dagen  €675,-

Vakantie highlights

  • Een compleet gerenoveerd hotel, Met een geweldig buitenterras, Slapen in moderne kamers, Met een verwarmd binnenzwembad, Voor een gezellige après-ski, 34 km skipiste & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Fitness
  • Skistalling,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 3 maart 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-01-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!