Goedkope autovakantie Zuid-Holland 🚗️ Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort

Prijs (p.p.) €252,-€371,-  -32%
Vertrek opZondag 7 maart 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie5 Sterren vakantiepark
Bestemming Nederland »  Zuid-Holland »  Ouddorp
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Nederland ⏩ 4 Dagen in Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort, Ouddorp ⏩ € 252,- p.p. (op basis van 2 pers.) ⏩ Verblijf in 5 sterren vakantiepark ⏩ Goedkope autovakantie Zuid-Holland met vertrek op zondag 7 maart 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8.5

Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort

Voor een heerlijke vakantie hoef je niet altijd ver te reizen! Oasis Parcs Punt-West in Ouddorp is gemakkelijk te bereiken vanuit heel het land. De accommodaties van het park bevinden zich aan een mooi wit strand direct aan het Grevelingermeer middenin de Zeeuwse Delta. De omgeving biedt tal van activiteiten, tripjes en wandelingen, vervelen is dus geen optie.

Goedkope autovakantie Zuid-Holland 🚗️ Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort
Goedkope autovakantie Zuid-Holland 🚗️ Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort
Goedkope autovakantie Zuid-Holland 🚗️ Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort
Goedkope autovakantie Zuid-Holland 🚗️ Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort

Faciliteiten accommodatie

  • Direct aan het Grevelingermeer
  • Bezoek de Zeeuwse kusten
  • Lekker weg in eigen land
  • De accommodaties is op duurzame en ecologische wijze gebouwd
  • Authentieke plaatsjes in de omgeving
  • Genoeg te beleven voor jong en oud

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 7 maart 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-03-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!