Last minute autovakantie Limburg ⏩ Parc Maasresidence Thorn

Prijs (per persoon)€562,-€661,- -15%
Vertrek opMaandag 9 januari 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren appartement
Bestemming Nederland »  Limburg »  Thorn
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Nederland ➡️ 8 Dagen in Parc Maasresidence Thorn, Thorn ➡️ € 562,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren appartement ➡️ Last minute autovakantie Limburg - Nederland met vertrek op maandag 9 januari 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Parc Maasresidence Thorn

8-daagse Autovakantie naar Limburg bij Parc Maasresidence Thorn. Splinternieuw vakantiepark, Moderne woningen en appartementen, Animatie en speeltuin voor de kids, Op uitstap naar Thorn of Roermond, Watersporten op de Maasplassen, Rustige en groene omgeving. Dit park is splinternieuw en jij bent een van de eersten die hier mag komen slapen. Geniet van de groene omgeving en het water dat voor de deur ligt. Ga varen, suppen, zwemmen of juist een leuke stad in de omgeving bezoeken.

Last minute autovakantie Limburg ⏩ Parc Maasresidence Thorn
Last minute autovakantie Limburg ⏩ Parc Maasresidence Thorn
Last minute autovakantie Limburg ⏩ Parc Maasresidence Thorn
Last minute autovakantie Limburg ⏩ Parc Maasresidence Thorn

Vakantie highlights

  • Splinternieuw vakantiepark, Moderne woningen en appartementen, Animatie en speeltuin voor de kids, Op uitstap naar Thorn of Roermond, Watersporten op de Maasplassen, Rustige en groene omgeving

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Entertainment
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Fietsverhuur
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 9 januari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-12-09. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!