Super autovakantie Gelderland ⏩ Roompot Bospark de Schaapskooi

Prijs (per persoon)€214,-€404,- -47%
Vertrek opMaandag 28 november 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren vakantiepark
Bestemming Nederland »  Gelderland »  Epe
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Nederland ➡️ 8 Dagen in Roompot Bospark de Schaapskooi, Epe ➡️ € 214,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren vakantiepark ➡️ Super autovakantie Gelderland - Nederland met vertrek op maandag 28 november 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

6.7

Roompot Bospark de Schaapskooi

8-daagse Autovakantie naar Gelderland bij Roompot Bospark de Schaapskooi. Onthaasten in eigen land, Tussen bos en heide, Op de Veluwe, Voor de rustzoekers, Prachtige fietsroutes in de omgeving, Veel uitstapjes in de buurt. Geritsel van een eekhoorn of tjilpende vogels, dat is wakker worden bij Bospark de Schaapskooi. Door de ligging midden in het bos sta je hier dichtbij de natuur. Spelen in de bossen, zwemmen of wild spotten alles is hier mogelijk. Natuurlijk mag een dagje naar één van de vele attracties in de buurt niet ontbreken. Na een enerverende dag kom je terug in je comfortabele vakantieverblijf om na te genieten van de dag. Lekker onthaasten in eigen land midden tussen het groen.

Super autovakantie Gelderland ⏩ Roompot Bospark de Schaapskooi
Super autovakantie Gelderland ⏩ Roompot Bospark de Schaapskooi
Super autovakantie Gelderland ⏩ Roompot Bospark de Schaapskooi
Super autovakantie Gelderland ⏩ Roompot Bospark de Schaapskooi

Vakantie highlights

  • Onthaasten in eigen land, Tussen bos en heide, Op de Veluwe, Voor de rustzoekers, Prachtige fietsroutes in de omgeving, Veel uitstapjes in de buurt

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Speeltuin
  • Supermarkt
  • Tuin
  • Tennis
  • Fietsverhuur
  • Wasmachines (zelfservice)
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 28 november 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-07-08. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!