Ideale prijs vakantie Maggioremeer ⏩ Continental Camping Village 8 Dagen €427,-

Prijs€427,-€521,- -18%
Vertrek opZaterdag 3 juni 2023
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren villa
Bestemming Italië »  Maggioremeer »  Fondotoce Di Verbania
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Vroege vogels deal vakantie Italië ➡️ 8 Dagen logies in Continental Camping Village, Fondotoce Di Verbania € 427,-  ➡️ Verblijf in 4 sterren villa ➡️ Ideale prijs vakantie Maggioremeer - Italië met vertrek op zaterdag 3 juni 2023 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

7

Continental Camping Village

8 daagse autovakantie naar Continental Camping Village in fondotoce di verbania, italie. Als de kinderen het goed hebben, dan heb jij het ook goed! Tijdens een vakantie op de gezellige 4-sterren Continental Camping Village zullen de kinderen zich dan ook geen moment vervelen, want er is genoeg te doen. Er is namelijk een fantastisch zwembadcomplex met meerdere glijbanen, een kidsclub, worden er elke dag weer leuke activiteiten georganiseerd en ja ook voor volwassenen, en is er zelfs een strand aanwezig. En niet te vergeten, je wordt omringd door groene natuur, bergen en een prachtig meer. Wat wil je nog meer...Ga jij mee vakantie vieren op de familievriendelijke Continental Camping Village in Fondotoce di Verbania?

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 3 juni 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-02-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!