Mooiste vakantie Berlijn ⏩ Comfort Lichtenberg 3 Dagen €43,-

Prijs (per persoon)€43,-€83,- -48%
Vertrek opWoensdag 1 maart 2023
Verblijf3 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Duitsland »  Berlijn »  Berlijn
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Hoge korting voorjaarsvakantie Duitsland ➡️ 3 Dagen logies ontbijt in Comfort Lichtenberg, Berlijn € 43,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Mooiste vakantie Berlijn - Duitsland met vertrek op woensdag 1 maart 2023 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

8

Comfort Lichtenberg

3 daagse stedentrip naar Comfort Lichtenberg in berlijn, duitsland. Comfort Lichtenberg is een fijn hotel aan de rand van het centrum van Berlijn. Er zijn diverse mogelijkheden om met het openbaar vervoer gemakkelijk in het stadscentrum te komen. Naast het zien van vele hotspots van Berlijn, heb je ook in het hotel genoeg recreatiemogelijkheden. Zo kun je gezellig gaan bowlen, kiezen voor een potje biljart of relaxen in de lounge of aan de bar.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 1 maart 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-01-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!