Super aanbieding autovakantie Berlijn ⏩ Best Western am Spittelmarkt 3 Dagen €41,-

Prijs (per persoon)€41,-€57,- -28%
Vertrek opZondag 1 oktober 2023
Verblijf3 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Duitsland »  Berlijn »  Berlijn
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Actieprijs autovakantie Duitsland ➡️ 3 Dagen logies in Best Western am Spittelmarkt, Berlijn € 41,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Super aanbieding autovakantie Berlijn - Duitsland met vertrek op zondag 1 oktober 2023 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

8

Best Western am Spittelmarkt

3 daagse stedentrip naar Best Western am Spittelmarkt in berlijn, duitsland. Het Best Western Am Spittelmarkt hotel is een prima accommodatie voor een stedentrip naar Berlijn. Het ligt namelijk in het hart van de stad en dichtbij het openbaar vervoer, zodat je de alle bezienswaardigheden makkelijk kunt verkennen. Ook vind je in de directe omgeving verschillende bars, restaurants en winkels.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 1 oktober 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-02-08. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!