Goedkope autovakantie Beieren 🚗️ Parkhotel Sonnenhof

Prijs (p/p)€194,-€388,- -50%
Vertrek opZondag 11 april 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Duitsland »  Beieren »  Oberammergau
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Duitsland ⏩ 4 Dagen in Parkhotel Sonnenhof, Oberammergau ⏩ € 194,- p/p ⏩ Verblijf in 4 sterren hotel ⏩ Goedkope autovakantie Beieren met vertrek op zondag 11 april 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8

Parkhotel Sonnenhof

Welkom in Parkhotel Sonnehof in Oberammergau. Het hotel is ingericht in Alpenstijl gecombineerd met moderne elementen. Of je nou op zoek bent naar een rustige, een actieve of een familievakantie. Alles is hier mogelijk. Overdag ga je wandelen in de natuur. Breng een bezoek aan Schloss Linderhof. Je rijdt er in 15 minuten naartoe. Je kunt hier heerlijk ronddwalen in de Paleistuinen. Bij terugkomst in het hotel ga je natuurlijk ontspannen in de wellness. Duik het zwembad in en ga daarna nog even relaxen in de sauna. Nadat je helemaal zen bent, drink je een Duits biertje op het grote terras. Honger gekregen? Ga dan voor een diner in het goede restaurant van het hotel.

Goedkope autovakantie Beieren 🚗️ Parkhotel Sonnenhof
Goedkope autovakantie Beieren 🚗️ Parkhotel Sonnenhof
Goedkope autovakantie Beieren 🚗️ Parkhotel Sonnenhof
Goedkope autovakantie Beieren 🚗️ Parkhotel Sonnenhof

Faciliteiten accommodatie

  • Rustige omgeving
  • Sfeervolle inrichting
  • Genoeg te beleven
  • Verken de natuur
  • Groot terras
  • Met zwembad en sauna

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 11 april 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-04-14. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!