Super deal vakantie Funen ⏩ Comwell HC Andersen Odense 8 Dagen €588,-

Prijs (per persoon)€588,-€905,- -35%
Vertrek opMaandag 1 mei 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Denemarken »  Funen »  Odense
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Vroege vogels deal meivakantie Denemarken ➡️ 8 Dagen in Comwell HC Andersen Odense, Odense € 588,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Super deal vakantie Funen - Denemarken met vertrek op maandag 1 mei 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

8

Comwell HC Andersen Odense

8-daagse Autovakantie naar Funen bij Comwell HC Andersen Odense. Ideale ligging in het centrum, Ontdek Funen en Odense, Keur aan musea, winkels en horeca, Geniet van kunst en cultuur, Moderne kamers, Een uitstekende keuken. Midden in het centrum van de op twee na grootste stad in Denemarken ligt hotel Comwell HC Andersen Odense. Bezoek een van de vele bezienswaardigheden in de buurt, zoals het huis van de beroemde Deense schrijver H.C. Andersen, waar dit hotel naar is vernoemd. Of neem een kijkje bij de Odense Zoo. Eenmaal terug in het hotel geniet je van de vers gevangen vis met Fuunse ingrediënten in het intieme restaurant.

Super deal vakantie Funen ⏩ Comwell HC Andersen Odense 8 Dagen  €588,-
Super deal vakantie Funen ⏩ Comwell HC Andersen Odense 8 Dagen  €588,-
Super deal vakantie Funen ⏩ Comwell HC Andersen Odense 8 Dagen  €588,-
Super deal vakantie Funen ⏩ Comwell HC Andersen Odense 8 Dagen  €588,-

Vakantie highlights

  • Ideale ligging in het centrum, Ontdek Funen en Odense, Keur aan musea, winkels en horeca, Geniet van kunst en cultuur, Moderne kamers, Een uitstekende keuken

Faciliteiten accommodatie

  • Bar
  • Roomservice
  • Fitness
  • Fietsverhuur
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 1 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-01-11. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!