Pak de korting! autovakantie Kalmar ➡️ 8 Dagen - 8-daagse rondreis Ontdek Zweden

Prijs (per persoon)€441,-€538,- -18%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opWoensdag 12 juni 2024
Verblijf8 Dagen -
AccommodatieHotel
Bestemming Zweden »  Kalmar »  Kristianstad
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Snel weg op autovakantie Zweden. 8 Dagen - in 8-daagse rondreis Ontdek Zweden, Kristianstad. Geen € 538,- maar slechts € 441,-  (per persoon). Pak de korting! autovakantie Kalmar - Zweden met vertrek op woensdag 12 juni 2024 ➡️ Kindvriendelijk ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

8.2

Roadtrip Kalmar - Zweden € 441,- 【8 dagen -】

8-daagse rondreis Ontdek Zweden. Prachtige autorondreis, Rust, ruimte en natuur, Bezoek Stockholm, Oneindig veel meren, Ideaal voor families met kinderen, Rondje Zuid Zweden. In één week al het moois van Zweden ontdekken, dat kan met deze trip! Begin je reis op ca. 800 kilometer van huis in Malmö en reis via een prachtige route in een rondje naar het Zweedse Olofström. Breng een bezoek aan de veelzijdige hoofdstad Stockholm. Geniet onderweg van de ontelbare meren en de prachtige natuur. Vergeet niet je wandelschoenen in te pakken want Zweden is spectaculair en nodigt uit tot avontuur!

Roadtrip Kalmar - Zweden € 441,- 【8 dagen -】
Roadtrip Kalmar - Zweden € 441,- 【8 dagen -】
Roadtrip Kalmar - Zweden € 441,- 【8 dagen -】
Roadtrip Kalmar - Zweden € 441,- 【8 dagen -】

autovakantie Zweden | last minute vakantie Zweden | vakantie Zweden

Vakantie highlights

  • Prachtige autorondreis
  • Rust
  • Ruimte en natuur
  • Bezoek Stockholm
  • Oneindig veel meren
  • Ideaal voor families met kinderen
  • Rondje Zuid Zweden

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 12 juni 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-05-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!