Inpak Deal autovakantie Praag ➡️ 4 Dagen logies ontbijt U Medvidku

Prijs (per persoon)€148,-€251,- -41%
Boekingskosten€37,50
Vertrek opDinsdag 31 oktober 2023
Verblijf4 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Tsjechië »  Praag »  Praag
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Geweldige aanbieding autovakantie Tsjechië ➡️ 4 Dagen logies ontbijt in U Medvidku, Praag € 148,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Inpak Deal autovakantie Praag - Tsjechië met vertrek op dinsdag 31 oktober 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

8.9

U Medvidku

4-daagse naar Praag bij U Medvidku. 5-daagse reis per nachttrein Praag, GRATIS: Stadstour in Praag, Verblijven in historisch pand, Proosten met Budvar-bier, In de authentieke bierbrouwerij, Gezellig eten in het restaurant & inclusief transfers.. Bierliefhebbers opgelet! Dit hotel heeft een beroemde brouwerij en beschikt over een van de oudste restaurants van de stad. De ligging van het pension is ook ideaal, in een kleine straat in het centrum. De kamers van het pension zijn allemaal sfeervol ingericht en bij aankomst krijg je direct een welkomstdrankje uit de brouwerij.

Inpak Deal autovakantie Praag ➡️ 4 Dagen logies ontbijt U Medvidku
Inpak Deal autovakantie Praag ➡️ 4 Dagen logies ontbijt U Medvidku
Inpak Deal autovakantie Praag ➡️ 4 Dagen logies ontbijt U Medvidku
Inpak Deal autovakantie Praag ➡️ 4 Dagen logies ontbijt U Medvidku

autovakantie Tsjechië | last minute vakantie Tsjechië | vakantie Tsjechië

Vakantie highlights

  • 5-daagse reis per nachttrein Praag
  • GRATIS: Stadstour in Praag
  • Verblijven in historisch pand
  • Proosten met Budvar-bier
  • In de authentieke bierbrouwerij
  • Gezellig eten in het restaurant & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Bar
  • Tuin,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 31 oktober 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-05-07. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!