Super goedkoop op vakantie Praag ➡️ 4 Dagen logies ontbijt Arbes

Prijs (per persoon)€89,-€106,- -16%
Boekingskosten€37,50
Vertrek opWoensdag 1 november 2023
Verblijf4 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Tsjechië »  Praag »  Praag
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Zo voordelig op vakantie Tsjechië. 4 Dagen logies ontbijt in Arbes, Praag € 89,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel
➡️ Super goedkoop op vakantie Praag - Tsjechië met vertrek op woensdag 1 november 2023
➡️ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

8.5

Arbes

4-daagse Stedentrip naar Praag bij Arbes. 5-daagse reis per nachttrein Praag, GRATIS: Stadstour in Praag, Hotel uit, Petrinské Sady-Park in, Karakteristiek hotel, Aan de voet van de Burcht, Zeer vriendelijk personeel & inclusief transfers.. Oost West Arbes(t)! In hotel Arbes weten ze precies wat nodig is voor een geslaagde stedentrip. Fijne bedden, een uitgebreid ontbijtbuffet in een heuse wijnkelder en de tram en bushalte om de hoek. Het kleine en elegante hotel ligt in het centrum van Praag aan de voet van de Burcht. Naar de beroemde Karelsbrug is het ongeveer een kwartiertje wandelen langs de Moldau. Het vriendelijke personeel helpt graag met het tonen van de kortste weg op de kaart. Geef tijdens een wandeling vooral je ogen de kost. Praag kent een bonte mix van architectuur. Gotiek, barok, jugendstill er zijn zoveel mooie gebouwen. In de buurt van hotel Arbes zijn in deze gebouwen veel gezellige restaurants voor een stevige goulash gevestigd. Liever een wandeling maken in een prachtig stadspark? Het Petrinské Sady Park ligt maar 5 minuten van het hotel vandaan. Schop na alle indrukken 's avonds de schoenen uit, zet nog even een kopje koffie of thee en plof dan lekker op bed. 'Dobrou noc', slaap lekker!

Super goedkoop op vakantie Praag ➡️ 4 Dagen logies ontbijt Arbes
Super goedkoop op vakantie Praag ➡️ 4 Dagen logies ontbijt Arbes
Super goedkoop op vakantie Praag ➡️ 4 Dagen logies ontbijt Arbes
Super goedkoop op vakantie Praag ➡️ 4 Dagen logies ontbijt Arbes

autovakantie Tsjechië | last minute vakantie Tsjechië | vakantie Tsjechië

Vakantie highlights

  • 5-daagse reis per nachttrein Praag
  • GRATIS: Stadstour in Praag
  • Hotel uit
  • Petrinské Sady-Park in
  • Karakteristiek hotel
  • Aan de voet van de Burcht
  • Zeer vriendelijk personeel & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Bar,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 1 november 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-06-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!