Waanzinnige deal autovakantie Praag ➡️ 4 Dagen logies ontbijt Ambiance

Prijs (per persoon)€84,-€129,- -35%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opVrijdag 5 januari 2024
Verblijf4 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Tsjechië »  Praag »  Praag
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Secret deal autovakantie Tsjechië. 4 Dagen logies ontbijt in Ambiance, Praag € 84,-  (per persoon). Waanzinnige deal autovakantie Praag - Tsjechië met vertrek op vrijdag 5 januari 2024 ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

7.9

Ambiance

4-daagse Stedentrip naar Praag bij Ambiance. 5-daagse reis per nachttrein Praag, GRATIS: Stadstour in Praag, Prachtig authentiek pand, Onlangs volledig gerenoveerd, Schone en moderne kamers, Goede bedden, lekker slapen & inclusief transfers.. Genieten van een stedentrip vol historie en tegelijkertijd profiteren van splinternieuwe faciliteiten? De kamers van hotel Ambiance zijn heel modern en sfeervol. Het is een mooi contrast met de kunst en cultuurhistorische schatten die je overal om je heen vindt in Praag. Het centrum is op loopafstand, net als de metro en tramhalte, dus je vindt alle highlights probleemloos. Ook in en rondom het hotel is het gezelligheid troef een Tsjechisch biertje smaakt perfect op het zonnige terras van het hotel, en in de directe buurt zijn talloze restaurants en bars waar je een mooie avond beleeft.

Waanzinnige deal autovakantie Praag ➡️ 4 Dagen logies ontbijt Ambiance
Waanzinnige deal autovakantie Praag ➡️ 4 Dagen logies ontbijt Ambiance
Waanzinnige deal autovakantie Praag ➡️ 4 Dagen logies ontbijt Ambiance
Waanzinnige deal autovakantie Praag ➡️ 4 Dagen logies ontbijt Ambiance

autovakantie Tsjechië | last minute vakantie Tsjechië | vakantie Tsjechië

Vakantie highlights

  • 5-daagse reis per nachttrein Praag
  • GRATIS: Stadstour in Praag
  • Prachtig authentiek pand
  • Onlangs volledig gerenoveerd
  • Schone en moderne kamers
  • Goede bedden
  • Lekker slapen & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 5 januari 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-10-20. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!