Korting vakantie Valencia ➡️ 3 Dagen logies ontbijt Rooms Ciencias

Prijs (per persoon)€69,-€117,- -41%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZondag 5 november 2023
Verblijf3 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Valencia »  Valencia
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Inpakkers prijs vakantie Spanje. 3 Dagen logies ontbijt in Rooms Ciencias, Valencia € 69,-  (per persoon). Korting vakantie Valencia - Spanje met vertrek op zondag 5 november 2023 ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

8

Rooms Ciencias

3 daagse stedentrip naar Rooms Ciencias in valencia, spanje. Hola! Is het tijd voor cultuur, de meest moderne hotspots èn de lekkerste paella? Laat een stedentrip in Valencia dan niet langer op je wachten! En, verblijf in Rooms Ciencias Valencia: een 3-sterrenhotel waar iedereen welkom is. Begin je ochtend met een Spaans ontbijt. En, loop vanuit hier naar de mooiste bezienswaardigheden van Valencia, zoals het historisch centrum. Of, huur een fiets en ontdek de groene Túria, vol van prachtige palmbomen. Toe aan de Spaanse zon? Vlieg mee voor een vakantie naar Valencia!

autovakantie Spanje | last minute vakantie Spanje | vakantie Spanje

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 5 november 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-06-19. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!