Fantastische autovakantie Menorca ➡️ 8 Dagen logies ontbijt Barcelo Nura

Prijs (per persoon)€687,-€1090,- -37%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opWoensdag 1 mei 2024
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Menorca »  Sant Lluis
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Wat dacht je van een meivakantie Spanje. 8 Dagen logies ontbijt in Barcelo Nura, Sant Lluis. Geen € 1090,- maar slechts € 687,-  (per persoon). Fantastische autovakantie Menorca - Spanje met vertrek op woensdag 1 mei 2024 ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

9

Autovakantie 4* Menorca - Spanje € 687,- ▷ Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar Barcelo Nura in sant lluis, spanje. Geniet van een ontspannen vakantie in het 4-sterren Barcelo Nura! Dit prettige hotel in Sant Lluis zorgt ervoor dat je waarschijnlijk niet meer naar huis wilt. Je kunt hier namelijk lekker luieren rondom de zwembaden, actief aan de slag in de fitnessruimte en ultiem relaxen in de spa. En dankzij de all inclusive mogelijkheid hoef je zelf nergens aan te denken en staan al je maaltijden, hapjes en drankjes al voor je klaar. Wil je er een dagje op uit? Dan kan je een wandeling maken naar het strand en het gezellige Mahon ontdekken. Ben jij klaar voor een onvergetelijke vakantie op het mooie Menorca? Boeken en inpakken dan maar!

autovakantie Spanje | last minute vakantie Spanje | vakantie Spanje

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 1 mei 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-03-13. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!