Heerlijke vakantie Costa Del Sol 🚗️ 8 Dagen logies Puerto Azul

Prijs (per persoon)€578,-€1112,- -48%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opMaandag 7 oktober 2024
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Costa Del Sol »  Marbella
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Beste deal vakantie Spanje. 8 Dagen logies in Puerto Azul, Marbella € 578,-  (per persoon). Heerlijke vakantie Costa Del Sol - Spanje met vertrek op maandag 7 oktober 2024 ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

7

Puerto Azul

8 daagse autovakantie naar Puerto Azul in marbella, spanje. Genieten van de Spaanse zon in Marbella? Zeg hola tegen Puerto Azul: een 3-sterrenhotel waar vooral stellen graag komen, direct grenzend aan de boulevard. Start je dag met een goed ontbijt en neem een plons in het zwembad. Verken vanuit hier het bruisende Marbella en ga voor een dagje uit naar Málaga. En, in de avond? Dan ga je voor een heerlijke maaltijd in het eigen buffetrestaurant. Zoek je een hotel met alle ingredienten voor een ontspannen vakantie in Spanje? Laat Puerto Azul niet langer op je wachten!

autovakantie Spanje | last minute vakantie Spanje | vakantie Spanje

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 7 oktober 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-11-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!