Super last minute vakantie Costa Brava ➡️ 8 Dagen logies Solmar

Prijs (per persoon)€543,-€835,- -35%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opMaandag 1 juli 2024
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie2 Sterren camping
Bestemming Spanje »  Costa Brava »  Blanes
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Ultra last minute zomervakantie Spanje. 8 Dagen logies in Solmar, Blanes. Geen € 835,- maar slechts € 543,-  (per persoon). Super last minute vakantie Costa Brava - Spanje met vertrek op maandag 1 juli 2024 ➡️ Verblijf in 2 sterren camping ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

7.9

Camping Costa Brava - Spanje € 543,- 【eigen vervoer】

8 daagse autovakantie naar Solmar in blanes, spanje. Het kleinschalige complex Solmar is gelegen in het centrum van Blanes. Op loopafstand is het strand te bereiken en vind je diverse restaurants, bars en discotheken. Je kunt gebruik maken van de faciliteiten van Camping Solmar wat naast het complex is gelegen. Geniet van de zon aan het zonneterras, koel af in het zwembad of maak gebruik van de diverse sportfaciliteiten.

autovakantie Spanje | last minute vakantie Spanje | vakantie Spanje

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 1 juli 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-06-28. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!