Heerlijk op autovakantie Costa Blanca 🚗️ 8 Dagen halfpension AR Roca Esmeralda en Spa

Prijs (per persoon)€423,-€693,- -39%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opDinsdag 26 september 2023
Verblijf8 Dagen halfpension
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Costa Blanca »  Calpe
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Heerlijke autovakantie Spanje. 8 Dagen halfpension in AR Roca Esmeralda en Spa, Calpe € 423,-  (per persoon). Heerlijk op autovakantie Costa Blanca - Spanje met vertrek op dinsdag 26 september 2023 ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

7

AR Roca Esmeralda en Spa

8 daagse autovakantie naar AR Roca Esmeralda en Spa in calpe, spanje. Toe aan een heerlijke zonvakantie in Spanje aan de Costa del Sol? Stippel je route uit naar het mooie Calpe en verblijf in AR Roca Esmeralda en Spa: een 3-sterren accommodatie waar iedereen welkom is. Zoek je favoriete plek op het zonneterras en neem een verfrissende duik in het zwembad. Loop vanuit hier zó naar het strand en geniet in de avond van een uitgebreid buffet in het eigen restaurant. Koffers gepakt? Vlieg mee voor een vakantie in Calpe!

autovakantie Spanje | last minute vakantie Spanje | vakantie Spanje

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 26 september 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-07-08. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!