Voordelig op autovakantie Catalonië 🚗️ 4 Dagen logies ontbijt HCC Montblanc

Prijs (per persoon)€211,-€297,- -29%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opMaandag 8 juli 2024
Verblijf4 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Catalonië »  Barcelona
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Goedkoopste aanbieding zomervakantie Spanje. 4 Dagen logies ontbijt in HCC Montblanc, Barcelona. Geen € 297,- maar slechts € 211,-  (per persoon). Voordelig op autovakantie Catalonië - Spanje met vertrek op maandag 8 juli 2024 ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

8.9

Toeren 3* Catalonië - Spanje € 211,- ➤ HCC Montblanc

4-daagse Stedentrip naar Catalonië bij HCC Montblanc. Gratis fietstour onbekend BCN, Modern en comfortabel hotel, Lopend naar de Ramblas, Afkoelen in het zwembad, ¡Salud! Een drankje in de bar, Verzorgde en nette kamers & inclusief transfers.. In zinderend Barcelona is dit hotel met een klein buitenzwembad en zwembadbar in de zomermaanden een regelrechte hit. De kamers zijn netjes en verzorgd ingericht. 's Avonds schuif je aan in het restaurant El Racó del Montblanc voor een Mediterraans diner of voor pianomuziek op vrijdag en zaterdagavond. Geen wonder met zo'n muzikale buur. De concertzaal Palau de la Musica, die op de werelderfgoedlijst van de UNESCO staat, vind je op slechts 250 meter afstand.

Toeren 3* Catalonië - Spanje € 211,- ➤ HCC Montblanc
Toeren 3* Catalonië - Spanje € 211,- ➤ HCC Montblanc
Toeren 3* Catalonië - Spanje € 211,- ➤ HCC Montblanc
Toeren 3* Catalonië - Spanje € 211,- ➤ HCC Montblanc

autovakantie Spanje | last minute vakantie Spanje | vakantie Spanje

Vakantie highlights

  • Gratis fietstour onbekend BCN
  • Modern en comfortabel hotel
  • Lopend naar de Ramblas
  • Afkoelen in het zwembad
  • ¡Salud! Een drankje in de bar
  • Verzorgde en nette kamers & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 8 juli 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-05-04. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!