Voordelig op autovakantie Catalonië ⭐ 6 Dagen - Bamblue Boutique Apartments

Prijs (per persoon)€447,-€771,- -42%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opWoensdag 9 oktober 2024
Verblijf6 Dagen -
AccommodatieAppartement
Bestemming Spanje »  Catalonië »  Pineda de Mar
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

TIP! autovakantie Spanje. 6 Dagen - in Bamblue Boutique Apartments, Pineda de Mar. Geen € 771,- maar slechts € 447,-  (per persoon). Voordelig op autovakantie Catalonië - Spanje met vertrek op woensdag 9 oktober 2024 ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

8.3

Vakantie Catalonië - Spanje € 447,- ▷ eigen vervoer

6-daagse Autovakantie naar Catalonië bij Bamblue Boutique Apartments. Moderne en frisse kamers, Plons in het buitenzwembad, 500 meter van het strand, Uitstapje naar Barcelona of Girona, Cultuur snuiven in Pineda de Mar, Tapas klaarmaken in eigen keuken & inclusief transfers.. Je staat voor het hoofdgebouw van het appartementencomplex. In welke van de appartementen breng je je zonvakantie door? De kamers zijn ruim, fris en modern ingericht. Ook fijn dat er een keuken is. Zo kan je - als je een keer niet uit eten gaat - zelf tapas klaarmaken. Na een lekker ontbijt in de ochtend loop je zó naar het strand. Zie je jezelf al languit liggen aan de Costa Brava? Of plons in het buitenzwembad bij Bamblue Boutique Apartments. Zin in cultuur snuiven in het gezellige Pineda de Mar is altijd een goed idee. Of stap in je auto en maak een uitstapje naar Barcelona of Girona.

Vakantie Catalonië - Spanje € 447,- ▷ eigen vervoer
Vakantie Catalonië - Spanje € 447,- ▷ eigen vervoer
Vakantie Catalonië - Spanje € 447,- ▷ eigen vervoer
Vakantie Catalonië - Spanje € 447,- ▷ eigen vervoer

autovakantie Spanje | last minute vakantie Spanje | vakantie Spanje

Vakantie highlights

  • Moderne en frisse kamers
  • Plons in het buitenzwembad
  • 500 meter van het strand
  • Uitstapje naar Barcelona of Girona
  • Cultuur snuiven in Pineda de Mar
  • Tapas klaarmaken in eigen keuken & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 9 oktober 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-05-10. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!