Echt een super autovakantie Barcelona ⭐ 3 Dagen logies Andante

Prijs (per persoon)€52,-€104,- -50%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZondag 10 december 2023
Verblijf3 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Barcelona »  Barcelona
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Speciale actieprijs autovakantie Spanje. 3 Dagen logies in Andante, Barcelona € 52,-  (per persoon). Echt een super autovakantie Barcelona - Spanje met vertrek op zondag 10 december 2023 ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

7

Andante

3 daagse stedentrip naar Andante in barcelona, spanje. Is het tijd voor een fantastische stedentrip in Barcelona? Dan verblijf je in het moderne Andante Barcelona: een 3-sterrenhotel centraal gelegen in de stad. Start je dag met een heerlijk ontbijt op het terras om vervolgens zó naar de metro te lopen. Heb je een schitterende dag vol van sightseeing gehad? Trek dan een verfrissend baantje in het prachtige zwembad op het dakterras met cityview. Heb jij je koffers al gepakt? Vlieg mee voor een zonnige vakantie in Spanje!

autovakantie Spanje | last minute vakantie Spanje | vakantie Spanje

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 10 december 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-07-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!