Koffers vol korting op een autovakantie Barcelona 🚗️ 3 Dagen logies ontbijt 1898

Prijs (per persoon)€159,-€201,- -21%
Boekingskosten€-
Vertrek opMaandag 12 juni 2023
Verblijf3 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Barcelona »  Barcelona
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Super aanbieding autovakantie Spanje ➡️ 3 Dagen logies ontbijt in 1898, Barcelona € 159,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Koffers vol korting op een autovakantie Barcelona - Spanje met vertrek op maandag 12 juni 2023 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

8

1898

3 daagse stedentrip naar 1898 in barcelona, spanje. Heel erg dichtbij de La Rambla in het mooie Barcelona ligt het 4-sterrenhotel 1898. Een comfortabel luxueus hotel met binnen- en buitenzwembad. Begin je dag met een uitgebreid ontbijt, of dat nu in het hotel is of in het gezellige centrum. Nadat je de hele dag hebt gewandeld en de indrukwekkende must-sees hebt bewonderd, kan je in het hotel weer even tot rust komen. Dit kan boven op het dakterras met zwembad en gezellig terras of in de wellness met onder andere een fijne sauna. Zin in een dagje zonnen? Ga dan een dagje uit en strijk neer op je badhanddoek op het strand. Kortom, hotel 1898 is perfect voor een onvergetelijke en ontspannen stedentrip naar Barcelona!

autovakantie Spanje | last minute vakantie Spanje | vakantie Spanje

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 12 juni 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-05-14. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!