Ultra last minute aanbieding vakantie Warschau ➡️ 3 Dagen logies Polonia Palace

Prijs (per persoon)€60,-€102,- -41%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZondag 4 juni 2023
Verblijf3 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Polen »  Warschau »  Warschau
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Ultra last minute vakantie Polen. 3 Dagen logies in Polonia Palace, Warschau € 60,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel
➡️ Ultra last minute aanbieding vakantie Warschau - Polen met vertrek op zondag 4 juni 2023
➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

9

Polonia Palace

3 daagse stedentrip naar Polonia Palace in warschau, polen. Wil jij ontdekken hoe verrassend een stedentrip naar Warschau in Polen is? Doe dat dan vanuit dit fantastische 4-sterren hotel! Polonia Palace ligt op een toplocatie midden in het centrum en beschikt over 206 stijlvolle kamers en suites. Dit hotel uit 1913 kent een grote historie en is een bekende naam in de stad door de uitstekende service. Polonia Palace heeft een klassieke en statige uitstraling en eenmaal binnen ervaar je pure luxe.

autovakantie Polen | last minute vakantie Polen | vakantie Polen

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 4 juni 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-06-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!