Heerlijk op vakantie Krakau ➡️ 8 Dagen logies Qubus Krakow

Prijs (per persoon)€358,-€577,- -38%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opVrijdag 1 november 2024
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Polen »  Krakau »  Krakau
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Koffers vol korting op een vakantie Polen. 8 Dagen logies in Qubus Krakow, Krakau. Geen € 577,- maar slechts € 358,-  (per persoon). Heerlijk op vakantie Krakau - Polen met vertrek op vrijdag 1 november 2024 ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

8.1

Met auto 4* Krakau - Polen € 358,- ➤ TourDealz

8 daagse autovakantie naar Qubus Krakow in krakau, polen. Klaar voor een indrukwekkende reis naar Krakau? Lees dan verder over het Qubus hotel in het mooie Podgórze. Met het verblijf kun je gemakkelijk de vele historische bezienswaardigheden van de wijk bezoeken. Teruggekomen in het hotel kun je genieten van heerlijke gerechten en drankjes in de bar en restaurant. Sluit vervolgens je dag af met een duik in het zwembad, een gymsessie of met een heerlijke sauna. Zo kun je je bezoek aan Krakau goed afwisselen met het verkennen van de stad en genieten van echte luxe in dit verblijf.

autovakantie Polen | last minute vakantie Polen | vakantie Polen

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 1 november 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-06-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!