Onvergetelijke vakantie Wenen 🚗️ 8 Dagen logies Simm s

Prijs (per persoon)€581,-€1038,- -44%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opDonderdag 4 april 2024
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Oostenrijk »  Wenen »  Wenen
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Vakantiedeal vakantie Oostenrijk. 8 Dagen logies in Simm s, Wenen. Geen € 1038,- maar slechts € 581,-  (per persoon). Onvergetelijke vakantie Wenen - Oostenrijk met vertrek op donderdag 4 april 2024 ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

8.4

Toeren 4* Wenen - Oostenrijk € 581,- ▷ vertrek 4 april 2024

8 daagse autovakantie naar Simm s in wenen, oostenrijk. Simm s is een luxe 4-sterren hotel in Wenen. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,4 door meer dan 100 reizigers. Bekijk snel de foto's en reviews van Simm s voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Simm s en geniet van een heerlijke vakantie in Oostenrijk!

autovakantie Oostenrijk | last minute vakantie Oostenrijk | vakantie Oostenrijk

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 4 april 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-03-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!