NU met korting! autovakantie Tirol ➡️ 8 Dagen halfpension Schonruh

Prijs (per persoon)€726,-€931,- -22%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opDonderdag 1 augustus 2024
Verblijf8 Dagen halfpension
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Oostenrijk »  Tirol »  Ehrwald
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Bodemprijs zomervakantie Oostenrijk. 8 Dagen halfpension in Schonruh, Ehrwald. Geen € 931,- maar slechts € 726,-  (per persoon). NU met korting! autovakantie Tirol - Oostenrijk met vertrek op donderdag 1 augustus 2024 ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

8

Toeren 4* Tirol - Oostenrijk € 726,- ❖ TourDealz

8 daagse autovakantie naar Schonruh in ehrwald, oostenrijk. Geniet van de frisse berglucht, het uitzicht op de berglandschappen en vooral van de Oostenrijkse gastvrijheid bij Hotel Schonruh in het plaatsje Ehrwald. Hier kun je leuke uitstapjes in het Oostenrijkse Tirol perfect afwisselen met trips naar Duitsland omdat het net over de grens ligt. Bovendien is dit 4-sterren ideaal voor een actieve fiets- of wandelvakantie in de zomer. De kers op de taart is het wellnesscentrum! Tot snel?

autovakantie Oostenrijk | last minute vakantie Oostenrijk | vakantie Oostenrijk

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 1 augustus 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-05-06. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!