Binnen 6 weken op vakantie Tirol 🚗️ 8 Dagen halfpension Schonruh

Prijs (per persoon)€533,-€846,- -37%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opWoensdag 31 mei 2023
Verblijf8 Dagen halfpension
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Oostenrijk »  Tirol »  Ehrwald
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Inpak Deal vakantie Oostenrijk. 8 Dagen halfpension in Schonruh, Ehrwald € 533,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel
➡️ Binnen 6 weken op vakantie Tirol - Oostenrijk met vertrek op woensdag 31 mei 2023
➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

7

Schonruh

8 daagse autovakantie naar Schonruh in ehrwald, oostenrijk. Schonruh is een luxe 4-sterren hotel in Ehrwald. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Bekijk snel de foto's en reviews van Schonruh voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Schonruh en geniet van een heerlijke vakantie in Oostenrijk!

autovakantie Oostenrijk | last minute vakantie Oostenrijk | vakantie Oostenrijk

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 31 mei 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-05-22. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!