Inpak Deal vakantie Tirol ⭐ 8 Dagen logies Residence Zillertal

Prijs (per persoon)€303,-€532,- -43%
Boekingskosten€37,50
Vertrek opZaterdag 2 september 2023
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie5 Sterren appartement
Bestemming Oostenrijk »  Tirol »  Gerlos
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Vakantiedeal vakantie Oostenrijk ➡️ 8 Dagen logies in Residence Zillertal, Gerlos € 303,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 5 sterren appartement ➡️ Inpak Deal vakantie Tirol - Oostenrijk met vertrek op zaterdag 2 september 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

9.2

Residence Zillertal

8-daagse naar Tirol bij Residence Zillertal. Hier heb je lekker de ruimte, Vakantie vieren in luxe, Hetzelfde comfort als thuis, Trek lekker de bergen in, Kingsize appartementen. Je wilt op vakantie van dezelfde luxe genieten als thuis, of misschien zelfs wel van iets meer. Uiteraard wil je ook alle faciliteiten die je thuis hebt zoals een vaatwasser, wifi en Nederlandse televisiezenders tot je beschikking hebben. En als het even kan het liefst in een wonderschone omgeving en voor een aantrekkelijke prijs. Een appartement in Residence Zillertal is dan de ideale vakantieplek. Gelegen aan de rand van Gerlos en tegen de met groen volgegroeide bergen van het Zillertal, een heerlijke plek om een week of twee vakantie te vieren en je te laten verrassen door de ongekende mogelijkheden van Oostenrijk als zomers vakantieland.

Inpak Deal vakantie Tirol ⭐ 8 Dagen logies Residence Zillertal
Inpak Deal vakantie Tirol ⭐ 8 Dagen logies Residence Zillertal
Inpak Deal vakantie Tirol ⭐ 8 Dagen logies Residence Zillertal
Inpak Deal vakantie Tirol ⭐ 8 Dagen logies Residence Zillertal

autovakantie Oostenrijk | last minute vakantie Oostenrijk | vakantie Oostenrijk

Vakantie highlights

  • Hier heb je lekker de ruimte
  • Vakantie vieren in luxe
  • Hetzelfde comfort als thuis
  • Trek lekker de bergen in
  • Kingsize appartementen

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 2 september 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-05-03. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!