Heerlijk op autovakantie Tirol 🚗️ 8 Dagen logies ontbijt Gasthof Gstrein

Prijs (per persoon)€403,-€530,- -24%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZaterdag 14 december 2024
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Oostenrijk »  Tirol »  Vent
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Echt een super autovakantie Oostenrijk. 8 Dagen logies ontbijt in Gasthof Gstrein, Vent. Geen € 530,- maar slechts € 403,-  (per persoon). Heerlijk op autovakantie Tirol - Oostenrijk met vertrek op zaterdag 14 december 2024 ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

7.5

Toeren 3* Tirol - Oostenrijk € 403,- ❖ TourDealz

8 daagse autovakantie naar Gasthof Gstrein in vent, oostenrijk. Een sportieve vakantie in Oostenrijk in de natuurrijke omgeving van het wintersportdorp Vent? Voor een heerlijk verblijf ga je naar het gemoedelijke Gasthof Gstrein: een 3-sterrenhotel waar iedereen welkom is. Ontdek vanuit hier de mooie natuur en slaap 's avonds in verzorgde kamers met fijne bedden. Kom tot rust in de wellness met sauna na een actieve dag en proef in de avond van lekkere gerechten in het eigen restaurant. Toe aan de bergen? Laat Gasthof Gstrein in Tirol dan niet langer op je wachten!

autovakantie Oostenrijk | last minute vakantie Oostenrijk | vakantie Oostenrijk

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 14 december 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-07-08. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!