Goedkoopste autovakantie Ski Juwel ➡️ 8 Dagen logies Residenz Drachenstein

Prijs (per persoon)€196,-€363,- -46%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZaterdag 29 juni 2024
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie5 Sterren appartement
Bestemming Oostenrijk »  Ski Juwel »  Niederau
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Zo mooi op autovakantie Oostenrijk. 8 Dagen logies in Residenz Drachenstein, Niederau. Geen € 363,- maar slechts € 196,-  (per persoon). Goedkoopste autovakantie Ski Juwel - Oostenrijk met vertrek op zaterdag 29 juni 2024 ➡️ Verblijf in 5 sterren appartement ➡️ Mooie natuur ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

9.6

Roadtrip 5* Ski Juwel - Oostenrijk € 196,- ❖ vertrek 29 juni 2024

8-daagse Autovakantie naar Ski Juwel bij Residenz Drachenstein. Luxe met de hoofdletter L, Penthouses met grote terrassen, Aan de rand van het dorp, Op rustige plek, vlakbij centrum, Appartementen in diverse maten, Ook voor groepen. Residenz Drachenstein in Niederau, super modern, heerlijk luxe en vooral heel erg comfortabel. Net als thuis, misschien nog wel iets beter... Drachenstein is een aanwinst voor Niederau. Het mooie pand ligt aan de rand van dit rustieke dorpje. Restaurants en winkeltjes vind je in de directe omgeving. Alle appartementen hebben een prachtig uitzicht op de omringende groene bergen. Even relaxen na een dag in de bergen? In het complex is een luxe wellnessgedeelte aanwezig met een jacuzzi, sauna's en een rustruimte.

Roadtrip 5* Ski Juwel - Oostenrijk € 196,- ❖ vertrek 29 juni 2024
Roadtrip 5* Ski Juwel - Oostenrijk € 196,- ❖ vertrek 29 juni 2024
Roadtrip 5* Ski Juwel - Oostenrijk € 196,- ❖ vertrek 29 juni 2024
Roadtrip 5* Ski Juwel - Oostenrijk € 196,- ❖ vertrek 29 juni 2024

autovakantie Oostenrijk | last minute vakantie Oostenrijk | vakantie Oostenrijk

Vakantie highlights

  • Luxe met de hoofdletter L
  • Penthouses met grote terrassen
  • Aan de rand van het dorp
  • Op rustige plek
  • Vlakbij centrum
  • Appartementen in diverse maten
  • Ook voor groepen

Faciliteiten accommodatie

  • Sauna
  • Wasmachines (zelfservice)
  • Skistalling,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 29 juni 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-03-24. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!