Ultieme vakantie Salzburg ➡️ 8 Dagen logies ontbijt NH Salzburg City

Prijs (per persoon)€476,-€626,- -24%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZaterdag 26 oktober 2024
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Oostenrijk »  Salzburg »  Salzburg
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Wegens success verlengd! herfstvakantie Oostenrijk. 8 Dagen logies ontbijt in NH Salzburg City, Salzburg. Geen € 626,- maar slechts € 476,-  (per persoon). Ultieme vakantie Salzburg - Oostenrijk met vertrek op zaterdag 26 oktober 2024 ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

7.7

Autovakantie 4* Salzburg - Oostenrijk € 476,- ▷ eigen vervoer

8 daagse autovakantie naar NH Salzburg City in salzburg, oostenrijk. Op zoek naar een comfortabel verblijf in de geboortestad van Mozart? Dan is het NH Salzburg City het verblijf voor jou. Het hotel heeft een warme sfeer met een moderne en stedelijke elegantie. Ga je dag goed van start met een heerlijk ontbijtbuffet in het hotel. En, kom na een lange dag verkenning tot rust in de fitnessruimte en sauna van het hotel. Ook is het toegestaan om je huisdieren mee te nemen. Hierdoor is het hotel ideaal voor een autovakantie in Oostenrijk!

autovakantie Oostenrijk | last minute vakantie Oostenrijk | vakantie Oostenrijk

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 26 oktober 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-05-22. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!