Goedkoopste aanbieding autovakantie Brandnertal ⏩ 8 Dagen logies Egga

Prijs (per persoon)€232,-€314,- -26%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZaterdag 25 mei 2024
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Oostenrijk »  Brandnertal »  Brand
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Last minute autovakantie Oostenrijk. 8 Dagen logies in Egga, Brand. Geen € 314,- maar slechts € 232,-  (per persoon). Goedkoopste aanbieding autovakantie Brandnertal - Oostenrijk met vertrek op zaterdag 25 mei 2024 ➡️ Inclusief skipas ➡️ Verblijf in 3 sterren appartement ➡️ Mooie natuur ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

9.3

Toeren 3* Brandnertal - Oostenrijk € 232,- 【samen met de hond】

8-daagse Autovakantie naar Brandnertal bij Egga. In het centrum van Brand, Keukens geheel gerenoveerd, Voor een stel of een gezin, Gratis boodschappenservice, Ga eens mee op een wandeling, Leuke activiteiten voor kinderen. De nette appartementen van Egga in Brand zijn zeer geliefd in Nederland. Niet voor niets werkt TUI al jaren samen met Egga. Direct naast de Niggenkopf gondellift en daarna skiën tot de voordeur: dat is wintersport bij Egga in Brand. Loop het gezellige centrum in voor wat boodschappen of strijk neer in een van de restaurants.

Toeren 3* Brandnertal - Oostenrijk € 232,- 【samen met de hond】
Toeren 3* Brandnertal - Oostenrijk € 232,- 【samen met de hond】
Toeren 3* Brandnertal - Oostenrijk € 232,- 【samen met de hond】
Toeren 3* Brandnertal - Oostenrijk € 232,- 【samen met de hond】

autovakantie Oostenrijk | last minute vakantie Oostenrijk | vakantie Oostenrijk

Vakantie highlights

  • In het centrum van Brand
  • Keukens geheel gerenoveerd
  • Voor een stel of een gezin
  • Gratis boodschappenservice
  • Ga eens mee op een wandeling
  • Leuke activiteiten voor kinderen

Faciliteiten accommodatie

  • Skistalling
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 25 mei 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-04-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!